TNG
Försäljningschef till SecureLinks nya region

Försäljningschef till SecureLinks nya region

Var med och bygg upp vår nya region i norra Sverige och följ med på vår resa att bli Europas ledande företag inom cyber security!

Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-12-03
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Tjänstebil Tjänstebil
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Ny Teknik Ny Teknik
Johanna Gustafsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Var med och bygg upp vår nya region i norra Sverige och följ med på vår resa att bli Europas ledande företag inom cyber security!

Vi söker dig som vill anta rollen som Försäljningschef och vara med och utveckla en helt ny region för oss i norra Sverige! Förutom regionerna Syd (Malmö), Väst (Göteborg) och Öst (Stockholm), ska vi nu etablera region Norr med utgångspunkt i Gävle och Sundsvall. Med ett stark och känt varumärke erbjuder vi dig en fantastisk möjlighet att vara med och bygga upp en ny regional verksamhet. Som Försäljningschef får du ett tydligt affärsmandat att ta hand om befintliga kunder och utveckla regionen med nya kunder. I uppdraget har du personalansvar för dina säljare men också ett eget försäljningsansvar där du driver egna affärer mot avslut.

Är du redo att anta utmaningen?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på SecureLink är en del av Orange Cyberdefense och ett företag som ständigt utmanar och utvecklar med starka värderingar som kompass i allt vi gör. Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att bli marknadsledande inom Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

 • Respekt för varandra och våra åtaganden
 • Förtroende för varandra
 • Enkelhet i fokus
 • Innovation - alltid
 • Prestigelöshet

 

Vi är ett lag av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans ska bringa värde till våra kunder. Vi vill vara ett "challenger" företag som ständigt utmanar och utvecklar med starka värderingar som kompass i allt vi gör. Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi bringa värde till tusentals användare. Vi är just nu i ett expansivt läge och vi är fast beslutna att nå vår vision " The leader in cybersecurity and managed security services in Europe".

Varmt välkommen att följa med oss på resan!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Försäljningschef kommer du vara med och bygga upp och utveckla den regionala verksamheten i norr, vilket inkluderar personalansvar, resultatansvar och budgetansvar. Du kommer att bli en frontfigur för vår verksamhet i norr och en ledare för vår mission att skydda affärskritisk infrastruktur. 

Du kommer bland annat att arbeta med följande:

 • Rekrytera nya säljare till regionen 
 • Analysera och kartlägga affärstrender och marknadsutveckling
 • Ta fram, genomföra och följa upp strategiska affärsplaner
 • Utveckla en "trusted advisor" relation med intressenter och sponsorer hos kund
 • Se till att våra lösningar snabbt och framgångsrikt levereras enligt kundens behov och mål
 • Bearbeta nya kunder samt utveckla affären hos befintliga kunder
 • Säkerställa bra kvalité i forecast, prognos och kundkontoinformation/statistik.
 • Identifiera och odla möjligheter inom erbjudandet och samarbeta med andra interna och externa team för att säkerställa tillväxten
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då vi står i startgroparna för att etablera region norr rekryterar vi just nu ledare, säljare och konsulter som vill vara med på vår resa. Då kontoren inte ännu är etablerade är placeringsorten relativt flexibel, men vi har som utgångspunkt Gävle och Sundsvall, med omnejd. I din roll kommer det att ingå en del resande, vilket uppskattas uppgå till ca 2 dagar/vecka på sikt. Rollen kräver körkort. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en god affärsförståelse och förmåga att analysera resultat och nyckeltal. Du har en god kommunikativ förmåga och kan kommunicera effektivt både enskilt och i grupp. Du är nätverkande och uppskattar att etablera nya relationer och underhålla befintliga. Du har en förmåga att växla mellan vision, strategi och operativa uppgifter och trivs med att arbeta i en entreprenöriell miljö. I rollen behöver du kunna kommunicera både på svenska och engelska. 

För att trivas i rollen söker vi dig med följande bakgrund: 

 • Arbetat som ledare inom teknisk eller kommersiell roll inom IT-säkerhet
 • Erfarenhet av affärsförhandlingar och anbudsförfarande
 • Erfarenhet av lösningsorienterad försäljning som utgår från kundernas behov snarare än sälja färdiga lösningar
 • Erfarenhet av affärs- och resultatansvar 
 • God teknisk och affärsmässig kunskap kring IT och IT-säkerhet
 • Kunskap om operativsystem, nätverk och applikationssäkerhet
 • Kunskap om trender inom Cloud och Cybersäkerhet
SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag som är en del av Orange Cyberdefense. Vi befinner oss i en expansiv fas och ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. Hos oss jobbar vi alltid efter våra värderingar, där innovation, enkelhet, tillit och respekt är viktiga ledord. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink
Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-03
Johanna Gustafsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet

Gävle