TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Försäljningsingenjör till COPA-DATA

Försäljningsingenjör inom Automationsbranschen till COPA-DATA med placering i Skåne

Vi på COPA-DATA arbetar varje dag med att säkerställa våra kunders framgångar på en stenhård global, konkurrensutsatt marknad. Oavsett om de producerar fordon, livsmedel, läkemedel eller andra industrivaror ser vi till att de kan förbättra sin konkurrenskraft och minimera sitt miljöavtryck för att uppnå bästa lönsamhet.
Vårt huvudkontor ligger i Österrike och vi arbetar med dotterbolag och distributörer i hela världen. COPA-DATA Scandinavia ansvar för den skandinaviska marknaden Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi satsar på kontinuerlig kompetensutveckling för våra medarbetare och vi tror på stor frihet under ansvar där rätt person får stora möjligheter att påverka sin egen utveckling. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I din roll kommer du att vara en nyckelspelare i arbetet med försäljning av vår automationsplattform zenon. Du kommer att arbeta tillsammans med vår svenska tekniska expertis såväl som våra internationella team i Österrike för att uppnå maximal nytta för våra kunder inom svensk industri. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att bedriva försäljning mot nya och befintliga kunder inom svensk industri och infrastruktur. Du börjar din karriär hos oss med tre veckors utbildning i Salzburg för att lära dig vår plattform och dess tillämpningar inom olika industrisektorer.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling
Tjänstebil
Tjänstebil

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten ingår bland annat:

Värt att veta

Ditt geografiska område kommer att vara i huvudsak Skåne, Halland och Danmark Tjänsten innebär resor med övernattningar inom Sverige och Europa (90/10). Du kommer initialt att utgå från hemmakontor.

Våra förväntningar

Vi hoppas att du har några års erfarenhet av teknisk försäljning, gärna mot tillverkande industri, processindustri eller mot infrastruktur. Har du erfarenhet från automation och mjukvara är det givetvis ett plus. Som person förväntar vi oss att du är nyfiken, gillar att lära nytt och ligga i teknikens framkant och att du drivs av att skapa affärer och har stort kundfokus.
Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning eller likvärdig kunskap inhämtad från annat håll. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har körkort.

Alla lediga jobb