TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Försäljningsingenjör till teknikföretag i Göteborg

Har du ett intresse för kunder och relationer? Du som är ingenjör inom elektronik och telekom erbjuds här ett spännande jobb!

Vill du arbeta på ett innovativt och dynamiskt ingenjörsföretag som är världsledande inom testlösningar? Här får du som ingenjör utvecklas inom elektronik och telekombranschen med stort fokus på försäljning och service. Vi på TNG Tech vet att ditt starka driv och analytiska förmåga kommer göra skillnad hos vår kund som är ett dynamiskt ingenjörsföretag med nya lösningar inom 5G och IoT teknologier.

Du utgår från företagets moderna kontor i Göteborg. Vår kund har som målsättning att genom mycket kvalificerad och motiverad personal samt högkvalitativa produkter fortsätta att stärka sin position på den svenska marknaden. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund får du möjlighet att utvecklas inom försäljning av företagets produkter. Du får ett övergripande ansvar för sälj, rådgivning och leverans till dina nya och befintliga kunder. Företaget erbjuder förmåner som bonus, tjänstepension, friskvårdsbidrag, tjänstebil samt teamstärkande aktiviteter.

Du erbjuds också:

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Tjänstebil
Tjänstebil
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
6 v semester
6 v semester

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund agerar på en global bana, i Sverige finns de på tre orter med huvudkontor i södra Stockholm. Du utgår från det lokala kontoret i Göteborg och rapporterar till Sales Director Norden.
Till din hjälp kommer du att ha ett dedikerat team av applikationsingenjörer, andra försäljningsingenjörer, assistenter och administrativ personal. I jobbet ingår mycket resor och du kommer därför ha en tjänstebil och ett antal resor förläggs årligen till vår kunds huvudkontor i München.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk förståelse och en ingenjörsutbildning med inriktning elektroteknik. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och vill kombinera din ingenjörsbakgrund med försäljning. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom branschen, kanske har du gjort ett examensarbete eller ett internship inom elektronik och testlösningar. Du besitter förmågan och viljan att skapa och utveckla goda och långvariga kundrelationer, viktigt då vår kunds säljcykel är från någon vecka upp till ett år. Du är förtroendeingivande och driven samt kan arbeta disciplinerat och resultatinriktat.

Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är utåtriktad. Du har också ett positivt tankesätt samt behärskar, obehindrat, både svenska och engelska i tal och skrift då du dagligen ingår i förhandlingar. Rollen innebär mycket resande inom regionen så det är av stor vikt att du är driven, självständig och lösningsorienterad i ditt arbete för att nå dina mål.

Alla lediga jobb