TNG
Försäljningsingenjör till teknikföretag i Göteborg

Försäljningsingenjör till teknikföretag i Göteborg

Har du ett intresse för kunder och relationer? Du som är ingenjör inom elektronik och telekom erbjuds här ett spännande jobb!

Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-13
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Tjänstebil Tjänstebil
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
6 v semester 6 v semester
Martin Andersson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Har du ett intresse för kunder och relationer? Du som är ingenjör inom elektronik och telekom erbjuds här ett spännande jobb!

Vill du arbeta på ett innovativt och dynamiskt ingenjörsföretag som är världsledande inom testlösningar? Här får du som ingenjör utvecklas inom elektronik och telekombranschen med stort fokus på försäljning och service. Vi på TNG Tech vet att ditt starka driv och analytiska förmåga kommer göra skillnad hos vår kund som är ett dynamiskt ingenjörsföretag med nya lösningar inom 5G och IoT teknologier.

Du utgår från företagets moderna kontor i Göteborg. Vår kund har som målsättning att genom mycket kvalificerad och motiverad personal samt högkvalitativa produkter fortsätta att stärka sin position på den svenska marknaden. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund får du möjlighet att utvecklas inom försäljning av företagets produkter. Du får ett övergripande ansvar för sälj, rådgivning och leverans till dina nya och befintliga kunder. Företaget erbjuder förmåner som bonus, tjänstepension, friskvårdsbidrag, tjänstebil samt teamstärkande aktiviteter.

Du erbjuds också:

  • Ett självständigt jobb med fokus på försäljning i projektform
  • Ett dedikerat och ansvarstagande team där det är högt i tak
  • En spännande och branschledande produktportfölj
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Skapa nya kunder och bibehålla befintliga kunder inom elektronik- och telekombranschen.
  • Identifiera, analysera och föreslå testlösningar och mätinstrument utifrån dina kunders behov.
  • Eget ansvar för hela säljprocesser; du bokar och genomför möten, skriver offerter och gör avslut.
  • Förhandla priser samt driva strategiska frågor runt avtal och prissättning i samråd med din chef.
  • Skapa lönsam tillväxt genom att ha en god relation med dina kunder och intressenter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund agerar på en global bana, i Sverige finns de på tre orter med huvudkontor i södra Stockholm. Du utgår från det lokala kontoret i Göteborg och rapporterar till Sales Director Norden.
Till din hjälp kommer du att ha ett dedikerat team av applikationsingenjörer, andra försäljningsingenjörer, assistenter och administrativ personal. I jobbet ingår mycket resor och du kommer därför ha en tjänstebil och ett antal resor förläggs årligen till vår kunds huvudkontor i München.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk förståelse och en ingenjörsutbildning med inriktning elektroteknik. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och vill kombinera din ingenjörsbakgrund med försäljning. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom branschen, kanske har du gjort ett examensarbete eller ett internship inom elektronik och testlösningar. Du besitter förmågan och viljan att skapa och utveckla goda och långvariga kundrelationer, viktigt då vår kunds säljcykel är från någon vecka upp till ett år. Du är förtroendeingivande och driven samt kan arbeta disciplinerat och resultatinriktat.

Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är utåtriktad. Du har också ett positivt tankesätt samt behärskar, obehindrat, både svenska och engelska i tal och skrift då du dagligen ingår i förhandlingar. Rollen innebär mycket resande inom regionen så det är av stor vikt att du är driven, självständig och lösningsorienterad i ditt arbete för att nå dina mål.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-13
Martin Andersson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamnagatan 16