TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Förvaltningsledare nätverk Haninge kommun

Var med och driv utvecklingen inom IT på Haninge kommun! Nu söker vi en förvaltningsledare för nätverk.

Söker du en ledarroll utan personalansvar? Ligger nätverk dig varmt om hjärtat? Då kan detta vara något för dig! Nu söker vi en förvaltningsledare till IT avdelningen som vill vara med och ansvara för förvaltningsobjektet nätverk.

Kommunen inleder en satsning på att utveckla styrning och samarbete mellan verksamhet och IT för att öka förutsättningarna för Digitalisering samt få till en mer enhetlig, konsoliderad och ändamålsenlig systemportfölj. Här får du jobba både strategiskt och taktiskt och tillhandahålla tjänster, lösningar samt verksamhetsstöd som underlättar och effektiviserar för medarbetaren, medborgaren och företagaren.

Ditt anställningserbjudande

Du får möjlighet att säkerställa en professionell utveckling och förvaltningsledning av kommunens IT tjänster inom förvaltningsobjektet Nätverk. Du blir en del av länken mellan verksamhetens behov, IT enhetens tjänster och leverantören av dessa tjänster. I rollen kommer du ha stora möjligheter att arbeta med både kontinuerliga förbättringar och utveckling samt att vara med att påverka vårt framtida arbetssätt både inom teamet, med kommunens övriga verksamheter och enhetens leverantörer. Samarbetet inom IT-enheten präglas av ett stort engagemang, en öppen och ärlig dialog och en tydlig teamkänsla.

Distansarbete
Distansarbete
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

IT-enheten består av Servicedesk, förvaltningsledare, projektledare, IT-arkitekter, ekonomicontroller samt avtalscontroller och arbetar enligt en leveransmodell som baseras på en kombination av PM3 och ITIL med vissa agila inslag. Nätverk omfattar outsourcade IT tjänster inom WAN, LAN och WiFi och är en väsentlig del av hjärtat i hela IT miljön.

Rollen Förvaltningsledare innebär att du är ansvarig för IT tjänsterna i nära samarbete med de övriga Förvaltningsledare, kommunens verksamheter och leverantörer. Du kommer att styra och stödja utveckling, förvaltning och drift av kommunens IT- och digitala tjänster för invånare och medarbetare i Haninge kommun.

Dina arbetsuppgifter består av bland annat:

 

Värt att veta

Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, olika förmåner så som friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov samt hybridarbete.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb