TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Frontend-utvecklare i .Net-miljö, SEB i Stockholm

Motiveras du av en föränderlig vardag där dina lösningar syns? Som frontend-utvecklare inom .Net väntar en unik möjlighet.

Som frontend-utvecklare hos oss på SEB i Stockholm jobbar du i en tekniskt och arkitekturellt utvecklande miljö inom modern webbutveckling med C#, JavaScript och Angular mot en tydlig målbild.

OM JOBBET

Du kommer framförallt jobba med frontend-utveckling med JavaScript, HTML, CSS och Angular i en C#/.Net-miljö. Du blir en del av SEB:s Customers & Insights där alla tjänster möter våra slutkunder. Du tillhör området Advisory, Analysis & Marketing, som ansvarar för att utveckla både de manuella och digitala rådgivningstjänsterna för våra privat- och företagskunder. Inom våra digitala kanaler sker en stor teknisk förflyttning mot en målarkitektur med microtjänster och modern teknologi. Utvecklingen sker i agila team där fokus är att möjliggöra snabbare leveranser till våra kunder och att utveckla våra framtida lösningar och vi uppmuntrar till att delta i våra Communitys för att dela och sprida kunskap i organisationen.

Närmaste avdelningen består av ca 20 personer fördelade i leveransteam med roller som produktägare, scrummaster, krav, test samt frontend- och backend-utvecklare. Du blir en del av ett distribuerat utvecklingsteam med kollegor i Malaysia och Solna, Arenastaden. Teamet kännetecknas av en hjälpsam och ansvarsfull atmosfär, här jobbar vi mot gemensamma mål.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

För att trivas och lyckas i den här rollen söker vi dig som gillar att bidra och delta i både teamets och områdets fortsatta utveckling i en hög förändringstakt. Här finns en kultur av att dela med sig både i informella och formella kanaler – så vi uppskattar om du trivs i dessa sammanhang.

Tekniskt ser vi att du har erfarenhet från modern webbutveckling som JavaScript, API:er och microtjänster. Då teamet idag är tungt inom backend föredrar vi att du har din styrka på frontend. Det är positivt om du har erfarenhet från finans-sektorn och open source lösningar. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb