TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Frontendutvecklare till Tengai i Malmö

Vill du arbeta med något meningsfullt och samtidigt vara med och skapa historia? Bli en del av Tengai Unbiased!

Tengai Unbiased - vi som utvecklar världens första sociala intervjurobot letar just nu efter vår nästa frontendutvecklare! Vill du vara med och bidra till att skapa en fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess, med hjälp av modern teknologi? Här är möjligheten för dig!

Varmt välkommen till vårt lilla, men snabbväxande team, där vi tillsammans skapar historia och revolutionerar rekryteringsbranschen. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Varför ska du bli en del Tengai Unbiased?

Mobil
Mobil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vår robot, Tengai, håller redan i intervjuer med kandidater med första versionen av mjukvaran. Parallellt med att vi förbättrar roboten, utvecklar vi även ett webbaserade transkriptions- och rapporteringsverktyg, Tengai Recruit.

Ditt arbete kommer i huvudsak kretsa kring frontendutvecklingen av Tengai Recruit. Beroende på ditt intresse kan rollen innefatta antingen UX och/eller backendutveckling eller utveckling av robotens färdigheter. För tillfället utvecklar vi i Javascript, React och Typescript men du kommer själv kunna vara med och påverka vilken teknologi och vilka verktyg som kommer användas i framtiden. 

Vår backend är byggd i Node.js och hostad med Docker på AWS. Robotens mjukvara utvecklas i Kotlin på Furhats Robotics plattform. Utvärdering av koden och tester är självklart en del av vår utvecklingsprocess.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Arbetet kommer inkludera ett nära samarbete med olika delar, både internt inom Tengais utvecklingsgrupp men också externa partners och konsulter. En del resor till Stockholm kan förekomma. 

VEM ÄR DU?

Då vi är en ung start-up letar vi efter dig som går igång på utmaningen av att bygga en produkt från grunden.

Alla lediga jobb