TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fullstack utvecklare till Acconomy i Göteborg

Är du en Fullstack utvecklare som trivs i en kreativ miljö och vill vara med och ta fram framtidens lösningar för fakturaköp?

Som Fullstack utvecklare på Acconomy har du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken på ett framgångsrikt och expansivt företag. Du blir en del av ett dynamiskt team och tillsammans med duktiga och erfarna kollegor har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Acconomy är dotterbolag till Euro Finans och Prioritet Finans som är Sveriges största bolag inom fakturaköp. Acconomy expanderar och behöver utöka sitt utvecklingsteam med en Fullstack utvecklare till kontoret i Göteborg.

På Acconomy får du arbeta i en kreativ miljö med korta beslutsvägar och med den senaste tekniken. Vi är på en tillväxtresa, så du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Initiativtagande och nya lösningar på olika utmaningar välkomnas. Du blir en del av ett litet men drivet och kompetent utvecklingsteam. Därför sätter vi stor vikt på att du kan arbeta självständigt med stort ansvar och engagemang.

Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Träna på arbetstid
Träna på arbetstid
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Fullstack utvecklare på Acconomy får du arbeta med att ta fram nya lösningar för framtidens faktureringsprogram, fakturaköp och finansiering. Du kommer att arbeta med intern såväl som extern utveckling för att ta fram kundanpassade lösningar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I vårt utvecklingsteam får du stor möjlighet att påverka och bidra med egna idéer. Det är högt i tak och nära till ledningen. Vår företagskultur präglas av snabbhet tillsammans med en familjär och trevlig stämning på kontoret. Vi söker dig med rätt egenskaper som har drivet att lyckas tillsammans med oss.

VEM ÄR DU?

För att vara den självständiga och pragmatiska fullstack utvecklaren som vi söker tror vi att du har några års erfarenhet av front-end utveckling med goda kunskaper inom React, HTML, CSS och JavaScript. Du har god erfarenhet av att arbeta med backend inom framförallt .NET-stacken med C# samt att du är en van användare av MS SQL Server, relationsdatabaser och TSQL. Givetvis är du även van att arbeta agilt och det är meriterande om du har erfarenhet av Fintech och Amazon Web Services (AWS).

För tjänsten är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande. Det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. För rollen är det också viktigt att du är självgående, noggrann, kvalitetsmedveten och prestigelös. 

Alla lediga jobb