TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fullstack-utvecklare till SVT i Stockholm

Vill du jobba agilt i ett korsfunktionellt team och utveckla en av landets största nyhetstjänster? Sök då till SVTi i Stockholm!

Som fullstack-utvecklare hos SVTi Nyheter och Sport kommer du få jobba med ny teknik som React, Node.JS och Microtjänster, där du uppmuntras att ständigt testa nya tekniker och idéer. Här kommer du jobba med en produkt som precis vunnit Svenska Designpriset 2018 för nya svt.se!

VI ERBJUDER DIG

På SVTi kommer du att arbeta med en produkt som påverkar och uppskattas av många människor. Som fullstack-utvecklare blir du del av en varm och trygg organisation med ett av Sveriges mest kända varumärken och med målet att bli bäst i nyhetssverige.

Du kommer få en viktig roll med många spännande kontaktytor och möjligheter. Här tänker vi brett och långsiktigt; både när det gäller personal och produkt. Vi vågar innovera kring ny teknik och nya arbetssätt. Hos oss är olikheter utifrån kultur och personlighet viktigt för att kunna utveckla organisationen och produkterna och vi vill ta vara på just din förmåga att bidra. Här lyssnar vi på dina tankar och ser gärna att du kommer med nya idéer och nya sätt att arbeta med nyhetstjänster. Här väntar en varierad och härlig vardag med både puls och engagemang då vi sitter tillsammans med redaktionen.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Ny Teknik
Ny Teknik
Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

SVTi Nyheter och Sport är en del av SVTi, som utvecklar och underhåller alla SVT:s digitala tjänster oavsett plattform.

Som fullstack-utvecklare kommer du:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av vår organisation på 35 personer som arbetar med Nyheter och Sport på Webb, IOS och Android. Du kommer vara en del av ett utvecklingsteam om 6-8 personer som innefattar utveckling, test, UX och design och du kommer sitta centralt i SVT-huset som ligger precis vid Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

I din roll som fullstack-utvecklare kommer det bli avgörande att du kan tänka stort och brett, där dina globala perspektiv kommer vara grunden för dina tekniska val. Vi söker dig som är en erfaren fullstack-utvecklare och som är nyfiken och har ett stort intresse av både ny teknik och samhället i stort.

Utifrån din tekniska bakgrund ser vi gärna att du:

 

Meriterande är om du erfarenhet av:

 

Det viktigaste är dock att du trivs med att vara en del av en transparent och agil avdelning som sätter stort värde på kommunikation och samarbete. Här vill vi att du ska utmana och våga tänka nytt. Här uppmuntras du att komma med nya spännande idéer hur vi tillsammans kan lösa komplexa problem, samt idéer för ett mer effektivt arbetssätt som gör att produkten alltid utvecklas och gör nytta!

Alla lediga jobb