TNG
Fullstack-utvecklare till SVT i Stockholm

Fullstack-utvecklare till SVT i Stockholm

Vill du jobba agilt i ett korsfunktionellt team och utveckla en av landets största nyhetstjänster? Sök då till SVTi i Stockholm!

Arbetsgivare SVTi
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-19
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Ny Teknik Ny Teknik
Centralt kontor Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Mathias Jonsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mathias Jonsson

0708 53 52 06

Vill du jobba agilt i ett korsfunktionellt team och utveckla en av landets största nyhetstjänster? Sök då till SVTi i Stockholm!

Som fullstack-utvecklare hos SVTi Nyheter och Sport kommer du få jobba med ny teknik som React, Node.JS och Microtjänster, där du uppmuntras att ständigt testa nya tekniker och idéer. Här kommer du jobba med en produkt som precis vunnit Svenska Designpriset 2018 för nya svt.se!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

På SVTi kommer du att arbeta med en produkt som påverkar och uppskattas av många människor. Som fullstack-utvecklare blir du del av en varm och trygg organisation med ett av Sveriges mest kända varumärken och med målet att bli bäst i nyhetssverige.

Du kommer få en viktig roll med många spännande kontaktytor och möjligheter. Här tänker vi brett och långsiktigt; både när det gäller personal och produkt. Vi vågar innovera kring ny teknik och nya arbetssätt. Hos oss är olikheter utifrån kultur och personlighet viktigt för att kunna utveckla organisationen och produkterna och vi vill ta vara på just din förmåga att bidra. Här lyssnar vi på dina tankar och ser gärna att du kommer med nya idéer och nya sätt att arbeta med nyhetstjänster. Här väntar en varierad och härlig vardag med både puls och engagemang då vi sitter tillsammans med redaktionen.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

SVTi Nyheter och Sport är en del av SVTi, som utvecklar och underhåller alla SVT:s digitala tjänster oavsett plattform.

Som fullstack-utvecklare kommer du:

  • Vara drivande i utvecklingen över hela produkten svt.se
  • Tillsammans med teamet testa och utvärdera nya tekniker
  • Utveckla och implementera arbetssätt för en mer transparent och agil utveckling
  • Vara en del av ett agilt korsfunktionellt team som kommit långt inom exempelvis mob-programmering
  • Ha en löpande dialog med redaktion, chefer inom nyheter och andra utvecklingsteam
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av vår organisation på 35 personer som arbetar med Nyheter och Sport på Webb, IOS och Android. Du kommer vara en del av ett utvecklingsteam om 6-8 personer som innefattar utveckling, test, UX och design och du kommer sitta centralt i SVT-huset som ligger precis vid Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

MER OM DIG

I din roll som fullstack-utvecklare kommer det bli avgörande att du kan tänka stort och brett, där dina globala perspektiv kommer vara grunden för dina tekniska val. Vi söker dig som är en erfaren fullstack-utvecklare och som är nyfiken och har ett stort intresse av både ny teknik och samhället i stort.

Utifrån din tekniska bakgrund ser vi gärna att du:

  • Känner dig trygg med att röra dig över hela stacken
  • Har erfarenhet av webbutveckling i form av React, Javascript, Node.JS, Microservices eller motsvarande tekniker

 

Meriterande är om du erfarenhet av:

  • Att ha arbetat med större publika tjänster
  • Java, HTML, CSS, eller REST API
  • Att jobba med olika DevOps-delar som Docker eller motsvarande

 

Det viktigaste är dock att du trivs med att vara en del av en transparent och agil avdelning som sätter stort värde på kommunikation och samarbete. Här vill vi att du ska utmana och våga tänka nytt. Här uppmuntras du att komma med nya spännande idéer hur vi tillsammans kan lösa komplexa problem, samt idéer för ett mer effektivt arbetssätt som gör att produkten alltid utvecklas och gör nytta!

SVTi

SVTi

SVTi är en interaktiv avdelning som utvecklar och underhåller digitala tjänster så som SVT Play, SVT Nyheter och sport, Barnplay och Melodifestivalappen. Vi är ca 120 personer som arbetar i tvärfunktionella produktorienterade team för att designa och utveckla SVT:s plattformar och funktioner.

SVTi upprätthåller utvecklingsplaner för de interaktiva produkterna i linje med SVT:s övergripande mål. Framtida strategier tas fram tillsammans med beställare, programchefer, analytiker, projektledare, redaktioner m fl. Vi jobbar kontinuerligt med prioriteringar för att utveckla produktområdena på bästa sätt. Vi är en viktig del av kunskapsnavet kring det digitala på företaget som helhet.

Vi bjuder in till design studios, workshops, utbildningar och inspiration. Är gärna bollplank och samtalspartner i idéutveckling. Vi hjälper till att värdera utvecklingsönskemål och behov utifrån publik- och verksamhetsnytta.
SVT nyheter och sport online utvecklas tillsammans med nyhetsdivisionen för att ge publiken ett relevant, trovärdigt, snabbt och fördjupande erbjudande.

Arbetsgivare SVTi
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-19
Mathias Jonsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mathias Jonsson

0708 53 52 06

Räkna ut avståndet till jobbet

Oxenstiernsgatan 26