TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Geolog till Zinkgruvan Mining AB

För dig som är geolog och vill arbeta i en dynamisk miljö tillsammans med kompetenta kollegor.

Är du utbildad geolog och vill ha nya utmaningar? Bra! Nu söker vi dig som vill arbeta i en platt organisation i ett framgångsrikt, växande och lönsamt företag tillsammans med kompetenta och erfarna geologer. För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker vi nu en geolog till deras geologiavdelning.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Zinkgruvan Mining får du möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Vi är ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologisk bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

För våra medarbetares välbefinnande erbjuder vi olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter. 

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tillsammans med övriga geologer på Zinkgruvan Mining så kommer du att ha ett nära samarbete med gruvans produktions- och planeringsavdelning i den dagliga verksamheten samt i arbetet med gruvans långsiktiga framtid. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom geovetenskap samt erfarenhet från liknande arbete. Erfarenhet av program som Leapfrog och Vulcan samt arbete i databaser är meriterande. I rollen ingår bilkörning därför är B-körkort ett krav.

Vi söker dig som är öppen, positiv och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du noggrann, analytisk och trivs med ett varierande arbete där dagarna inte ser likadana ut.

Alla lediga jobb