TNG
Art Director / AD till Miljonlotteriet i Göteborg

Art Director / AD till Miljonlotteriet i Göteborg

Är du en skicklig Art Director som vill göra skillnad, på riktigt? Sök idag till Miljonlotteriet i Mölnlycke.

Arbetsgivare Miljonlotteriet
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-07
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Mobil Mobil
Sandra Eriksson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Är du en skicklig Art Director som vill göra skillnad, på riktigt? Sök idag till Miljonlotteriet i Mölnlycke.

Miljonlotteriets vision är att hjälpa utsatta barn och vuxna med att komma till en trygg och drogfri miljö. Resan började 1964 och nu är Miljonlotteriet en av Sveriges största och äldsta speloperatörer där allt överskott går oavkortat till ideell verksamhet. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra som Art Director / AD till Miljonlotteriet i Mölnlycke. Här finns en möjlighet att arbeta med det du brinner för, samtidigt som du kan komma till jobbet varje dag med känslan att du faktiskt gör skillnad, på riktigt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett jobb där du får utlopp för din kreativa ådra och samtidigt bli en del av Miljonlotteriets fortsatta framgång med att bidra till en drogfri miljö till utsatta människor. Visste du förresten att sedan år 2000 har man bidragit med nära 2 miljarder kronor till ideell verksamhet?

I din framtida roll får du en unik inblick i hela produktionskedjan och ett jobb med många kontaktytor, både interna och externa. Som ett extra plus får du dessutom en härlig arbetsplats med glada, engagerade kollegor!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvarig för utformningen av olika typer av grafiskt material för de digitala kanalerna såsom webb, nyhetsbrev, sociala medier, etc.
  • Ansvarig för utformandet av traditionellt tryckt material
  • Ta fram grafisk innehållsdesign till miljonlotteriet.se och deras onlinebanners
  • Producera kampanjmaterial för print samt digitalt
  • Utarbeta egna original samt ta ut koncept till färdigt material
  • Säkerställa att tonalitet hålls liksom grafiska manualen följs
  • Tillsammans med ansvariga designa spel och lotter, tryckta såväl som digitala
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

De flesta av dina arbetsuppgifter utför du i nära samarbete med kollegorna i marknadsteamet samt kommunikationschef. Du arbetar givetvis även nära andra avdelningar, och externa leverantörer såsom mediebyrå och reklambyrå. Du rapporterar till Kommunikationschefen.

Miljonlotteriet består av ca 50 engagerade medarbetare. I lokalerna i Mölnlycke finns allt från lager till VD under samma tak. Du får kliva in i en spännande del av Miljonlotteriets fortsatta resa, där du kommer få möjlighet att vara med och påverka!

Vidare har du bekväma kontorstider och har närhet till kollektivtrafiken. För dig som tar bilen till jobbet finns det goda parkeringsmöjligheter. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är utbildad inom relevant område, såsom grafisk formgivning, samt har relevant erfarenhet av såväl digitalt arbete som tryckt media. Du är kunnig inom webbdesign, och är van att producera material för både print och digitalt. Du har mycket goda kunskaper i Photoshop, InDesign samt Illustrator. Vi ser gärna att du även arbetat med UX Design. I övrigt har du god förståelse för bildhantering, layoutprogram samt för tryckprocessen.

Då du kommer att arbeta mot ständiga deadlines och ofta i nära samarbete med andra är det viktigt att du är en drivande person, lösningsorienterad och med hög förmåga att vara strukturerad i ett högt tempo. Miljonlotteriet eftersträvar en öppen atmosfär med högt i tak. Man vill alltid bli bättre! Du förväntas därför bidra med dina tankar och idéer.

Miljonlotteriet

Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska berika människors vardag. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen vars arbete ger barn och vuxna stöd att komma till en drogfri miljö. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO-rörelsens arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med nära 2 miljarder kronor. Läs mer på www.miljonlotteriet.se.

Arbetsgivare Miljonlotteriet
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-07
Sandra Eriksson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Räkna ut avståndet till jobbet

Metallvägen 4, Mölnlycke