TNG
Gränssnittsutvecklare till Fitness24Seven i Lund

Gränssnittsutvecklare till Fitness24Seven i Lund

Följ med på en spännande resa och utvecklas inom front-end utveckling på ett teknikstarkt och välkänt företag i centrala Lund!

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-27
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Centralt kontor Centralt kontor
Ny Teknik Ny Teknik
Jenny Andreasson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Följ med på en spännande resa och utvecklas inom front-end utveckling på ett teknikstarkt och välkänt företag i centrala Lund!

Som Gränssnittsutvecklare hos oss på Fitness24Seven får du vara med och utveckla framtidens tjänster för fitnessbranschen. Tillsammans med ett engagerat team kommer du att få skapa lösningar som gör det enklare för människor att uppnå en hälsosammare livsstil, genom träning. Här får du möjlighet att ta ansvar och bygga nya lösningar med ny teknik, i en modern miljö.

Vill du vara med på vår resa? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängliga, välkomnande och som alla har råd med.

Här är en möjlighet för dig som är i början av i din karriär eller vill utvecklas som gränssnittsutvecklare! Du blir en del av ett agilt team med högt tempo och mycket nyfikenhet och passion. Vi jobbar tillsammans för att skapa nytta åt våra medlemmar, både genom befintliga tjänster och i utvecklingen av nya. Du kommer att jobba tillsammans med andra utvecklare, arkitekter, konceptutvecklare och testare i ett tvärfunktionellt team, där du framförallt har ett nära samarbete med marknadsavdelningen. Här sitter alla på en bit av pusslet som skapar en fulländad upplevelse åt användarna och Fitness24Sevens medlemmar.

På Fitness24Seven erbjuder vi flera digitala tjänster åt våra medlemmar genom vår webb, mobila app och digitala skärmar ute på gymmen. I vår digitala plattform, som servar alla våra medlemmar, har vi ett antal applikationer, APIer, tjänster och integrationer till underliggande affärssystem. Vi jobbar med en blandning av tekniker, där React, Nodejs och .Net Core är de viktigaste. Vi använder moderna verktyg som Git, Visual Studio Code, Azure och Azure DevOps i vårt dagliga arbete.

Som anställd på Fitness24Seven erbjuds du en varierande och utmanande roll med spännande ny teknik och kompetensutveckling. Vi har en god gemenskap och bra sammanhållning, det är högt i tak och mycket energi. Självklart får du som anställd träna gratis på samtliga av våra gym över hela världen!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Gränssnittsutvecklare kommer du få ansvar för gränssnittsutveckling och underhåll för de applikationer som tillhandahåller tjänster åt våra medlemmar. Du kommer att ta emot krav och design från affärsutvecklare och produktägare, och implementera gränssnitt som integrerar mot APIer i den digitala plattformen. I rollen kommer du att realisera andra intressenters idéer, men också utmana och ge råd kring hur samma mål kan nås på andra sätt.

Ditt ansvar kommer vara att utveckla och underhålla dessa gränssnitt på ett sätt som innebär hög kvalitet för Fitness24Seven och dess medlemmar. Du kommer också vara med och ta fram nya gränssnitt när vi kontinuerligt utökar den digitala affären med nya tjänster och nya applikationer. Rollen kan även innebära att du får hjälpa till med system som inte är relaterade till den digitala plattformen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:

  • Utveckla och förvalta funktionalitet enligt gängse praxis med hög kvalitet
  • Ta ägandeskap över gränssnittsutvecklingen av våra applikationer
  • Refaktorera komplex kod för att skapa en mer förvaltningsbar kodbas
  • Rådge beställare hur applikationerna kan tillhandahålla ännu bättre service till våra medlemmar
  • Vara med och omvandla affärskrav till funktionalitet i den digitala plattformen
  • Sätta upp processer och prioriteringar för underhåll tillsammans med Lösningsarkitekt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen får du ta mycket eget ansvar över ditt arbete men även samarbeta med teamet för att tillsammans uppnå era gemensamma mål. Du kommer att rapportera till vår CIO Sanna Mauritzon, men teamet du arbetar i är självorganiserande. 

Personen vi söker brinner för att utveckla gränssnitt med kod, men det finns också möjlighet att bredda sig och utvecklas inom användbarhet (UX) eller gränssnittsdesign. Du kommer uppmuntras till att fördjupa dina kunskaper inom gränssnittsutveckling, men ges också möjlighet att bredda dig för att ta ett större ansvar.

Du kommer att arbeta från vårt huvudkontor i Lund och sitter därmed mitt i hjärtat av verksamheten Fitness24Seven. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för gränssnittsutveckling, ren kod och som vill få möjligheten att utveckla gränssnitt på ett företag med ett starkt varumärke och stor användarbas. Vi tror att du som kommer att trivas i vår verksamhet, är nyfiken på att lära dig mer och utveckla din kompetens, både självständigt och genom kurser och konferenser. Då du kommer ha många kontaktytor, söker vi dig som trivs i en teamorienterad miljö, där vi delar med oss av kunskaper, erfarenheter och information. Samtidigt tror vi att du drivs av att ta ansvar och ägandeskap för ditt område. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, och behärskar engelska flytande i tal och skrift. Du har en god förståelse för och intresse av verksamheten och vill bidra till bra funktionalitet och service till våra medlemmar. 

För att komma in snabbt i rollen tror vi att du har följande med dig:

  • Relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande erfarenhet av gränssnittsutveckling
  • God kompetens inom HTML, CSS och Javascript (ES6+)
  • Erfarenhet av att skapa webbapplikationer med React eller liknande ramverk

Har du även goda kunskaper om webbstandarder, WCAG och sökmotoroptimering och erfarenhet av att arbeta med molnplattformar är det meriterande. 

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 5 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Fitness24Seven
Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-27
Jenny Andreasson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet

Stora Södergatan 4, Lund