TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Gruppchef inom IT drift till stor bank i Stockholm

Prestigelös och nytänkande gruppchef inom IT drift/infrastruktur till bank i Stockholm

Är du en trygg ledare/chef med god självinsikt och stor vana att arbeta i organisationer i förändring? Samtidigt som du strävar efter att kontinuerligt utveckla dig själv och andra? Då är denna tjänst som gruppchef inom IT till banken belägen i Stockholm perfekt för dig!

VI ERBJUDER DIG

Här får du möjligheten att utveckla ditt ledarskap samt vara med och leda/coacha en ny gruppering inom banken, bestående av medarbetare med djup teknisk kompetens kring utveckling och underhåll av lösningar som stödjer flera av bankens viktigaste och mest affärskritiska system.

Här får du även vara med och driva kommande förändringsarbete för att etablera nya arbetssätt och roller inom område där ett teknikskifte är på väg att ske inom den aktuella plattformen.

I denna roll får du en god förståelse för hela bankens tekniska infrastruktur då den stödjer hela koncernen och där av skapa många kontaktytor både i Sverige och utomlands.

Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer i ditt dagliga arbete att:

 

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Affärsområdet består av ca 40 medarbetare. Som en av två gruppchefer kommer du ansvara för ca 15-20 medarbetare samt ingå i ledningsgruppen tillsammans med den andra gruppchefen, områdeschefen samt 3 arkitekter. Geografisk placering är i Stockholm (innanför tullarna).

MER OM DIG


Vi söker dig som är en trygg och stabil ledare/chef. Tidigare erfarenhet av personalansvar och att leda och coacha medarbetare som besitter en djup teknisk kompetens. Du har vana att hantera kritiska situationer samt förmåga att agera och leverera under press. Du kommer själv från tekniken och ska på ett konsultativt och strategiskt plan kunna diskutera frågor och framtid kring bankens tekniska infrastruktur. Som person är du öppen för förändringar, vågar tänka nytt och med stort mod driva förändringar och förbättringar för din grupp och den tekniska plattformen in i framtiden.

Alla lediga jobb