TNG
Handläggare inom kundtjänst till Peab i Stockholm

Handläggare inom kundtjänst till Peab i Stockholm

Vill du utvecklas inom kundtjänst och jobba som handläggare av ärenden inom området Peab bostad? Läs mer nedan!

Uppdragsgivare PEAB AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-02-19
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Linnea Wäringe
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Vill du utvecklas inom kundtjänst och jobba som handläggare av ärenden inom området Peab bostad? Läs mer nedan!

Trivs du i en roll där kundservice och kundnöjdhet är i fokus? Vill du utvecklas inom kundtjänst och jobba med handläggning av ärenden inom ett spännande och fartfyllt område? Då kan det vara dig vi söker till Peab Support AB som nu utökar teamet med en Supporthandläggare inom området bostad. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Peab Support AB blir du en del av ett litet men tajt, målinriktat och härligt team som i sin tur är en del av en större supportfunktion som totalt är ca 15 personer, där alla har god sammanhållning. Här värdesätter man service och kundnöjdhet och du kommer att få fortlöpande utbildning i kundkommunikation och pedagogik. Peab är ett företag som värnar om sina anställda genom bra förmåner som bland annat kompetensutveckling.

Som supporthandläggare jobbar du i en varierad roll med många olika kontaktytor. Vill du växa i mötet med andra människor kommer du att trivas här! 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som supporthandläggare inom bostad kommer du att:

  • ta emot och registrera ärenden via telefon och mail
  • kategorisera och prioritera ärenden i enlighet med regler och rutiner
  • återkoppla ärendestatus till kunden
  • ansvara för kontakt med underleverantörer för att åtgärda pågående ärenden


I denna supportfunktion sitter du majoriteten av tiden i telefonsamtal med PEABs kunder, detta är ditt huvudsakliga arbetsområde där de flesta av ovanstående punkter ingår, de ärenden du inte hanterar via telefon sker via mejl.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att sitta i Solna (Ulriksdal) tillsammans med dina kollegor på supportavdelningen, kontoret har precis flyttat till nya, fina lokaler. Tjänsten är ett sjukvikariat och är därför en konsultlösning på 3 månader, det kan bli förlängt om behovet blir mer långsiktigt. Arbetstiderna är 08.00-17.00 och du rapporterar till gruppchefen för bostad- och IT-support. 

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb). Vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 


VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Eftersom att du kommer att jobba inom ett fartfyllt område (bostad) kommer du att ha en utredande och lösningsfokuserad roll där du får leta dig fram till rätt kontakt och lösning för ett ärende på ett självständigt sätt, givetvis med stöd från dina kollegor. Vi ser därför att du är en ödmjuk person som vågar ställa frågor och som uppskattar att jobba i team. Då du har ansvar för kundkontakt och kundåterkoppling ser vi också att du har en pedagogisk förmåga samt ett strukturerat arbetssätt som gör att du har lätt att prioritera, även under arbetstoppar.

För att du ska kunna komma in i rollen på ett bra sätt ser vi att du har:

  • jobbat inom kundtjänst eller med liknande arbetsuppgifter tidigare
  • tidigare erfarenhet av att arbeta med ärendehanteringssystem, contact center-system och/eller "self-service" portaler.
  • goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska
PEAB AB

PEAB AB

Peab kännetecknas av en decentraliserad och kostnadseffektiv organisation med fyra samverkande affärsområden vars verksamhet baseras på lokalt entreprenörskap nära kunden. Vår affärsmodell med fyra affärsområden skapar möjligheter genom hela kedjan i ett byggprojekt.

Affärsområde Bygg utför allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar och om- och tillbyggnadsarbeten samt tillhandahåller byggservicetjänster.

Affärsområde Anläggning bygger och underhåller vägar, järnvägar och broar såväl i den lokala anläggningsmarknaden som i större nordiska infrastrukturprojekt. Utför även drift och underhåll av gator och vägar.

Affärsområde Industri levererar bland annat ballast, betong, asfalt, tillfällig el och prefabricerade betongelement till externa kunder samt till övriga affärsområden inom Peab. Affärsområdet bistår även med kranar, maskiner och transporter samt tar hand om produktionsavfall.

Affärsområde Projektutveckling ansvarar för koncernens förvärv, utveckling, förvaltning och avyttring av bostäder och kommersiella fastigheter. Bostadsutveckling riktar sig i huvudsak till privata konsumenter medan Fastighetsutveckling riktar sig till fastighetsinvesterare.

Uppdragsgivare PEAB AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-19
Linnea Wäringe
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet

Drottning Kristinas Esplanad 10 170 67