TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Handläggare inom kundtjänst till Peab i Stockholm

Vill du utvecklas inom kundtjänst och jobba som handläggare av ärenden inom området Peab bostad? Läs mer här!

Trivs du i en roll där kundservice och kundnöjdhet är i fokus? Vill du utvecklas inom kundtjänst och jobba med handläggning av ärenden inom ett spännande och fartfyllt område? Då kan det vara dig vi söker till Peab Support AB som nu utökar teamet med en Supporthandläggare inom området bostad. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Peab Support AB blir du en del av ett målinriktat och härligt team bestående av 15 personer med god sammanhållning. Här värdesätter man service och kundnöjdhet och du kommer att få fortlöpande utbildning i kundkommunikation och pedagogik. Peab är ett företag som värnar om sina anställda genom bra förmåner som bland annat kompetensutveckling.

Som supporthandläggare jobbar du i en varierad roll med många olika kontaktytor. Vill du växa i mötet med andra människor kommer du att trivas här! 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som supporthandläggare inom bostad kommer du att:


I denna supportfunktion sitter du majoriteten av tiden i telefonsamtal med PEABs kunder, detta är ditt huvudsakliga arbetsområde där de flesta av ovanstående punkter ingår, det få ärenden du inte hanterar via telefon sker via mejl.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att sitta i Solna tillsammans med dina kollegor på supportavdelningen och under november kommer hela kontoret att flytta till nya, fina lokaler i Ulriksdal. Tjänsten är till att börja med en konsultlösning på 6 månader men behovet är långsiktigt och det finns goda möjligheter till överrekrytering för rätt person. Arbetstiderna är 08.00-17.00 och du rapporterar till gruppchefen för bostad- och IT-support.

VEM ÄR DU?

Eftersom att du kommer att jobba inom ett fartfyllt område (bostad) kommer du att ha en utredande och lösningsfokuserad roll där du får leta dig fram till rätt kontakt och lösning för ett ärende på ett självständigt sätt, givetvis med stöd från dina kollegor. Vi ser därför att du är en ödmjuk person som vågar ställa frågor och som uppskattar att jobba i team. Då du har ansvar för kundkontakt och kundåterkoppling ser vi också att du har en pedagogisk förmåga samt ett strukturerat arbetssätt som gör att du har lätt att prioritera, även under arbetstoppar.

För att du ska kunna komma in i rollen på ett bra sätt ser vi att du har:

Alla lediga jobb