TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Handläggare på Bank i Stockholm City

Har du tidigare erfarenhet som ekonomiassistent och vill jobba som handläggare inom konkurs till en av storbankerna i Stockholm?

Till en av Sveriges storbanker söker vi en administratör till ett projekt inom banken. Tycker du om att jobba administrativt och är nyfiken på handläggning av konkurser? Har du ett öga för detaljer och trivs att jobba med stor noggrannhet? Perfekt! Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får vara en del av att jobba med ett viktigt projekt som banken står inför, där dina tidigare erfarenhet som ekonomiassistent kommer väl till användning. Här får du möjligheten att jobba på en av Sveriges storbanker i centrala Stockholm som erbjuder en fantastisk möjlighet att ta dig ann ett nytt område och få lära dig mer om den finansiella världen.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och få många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att handla främst om insamling av data från diverse digitala källor, som därefter ska analyseras och sammanställas i rapporter enligt givna riktlinjer och direktiv.

Då uppdraget medför viss sekretess får du självklart veta mer vid kontakt med oss på TNG.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i härligt team på bankens kontor i centrala Stockholm. Arbetstiderna är kontorstider och du kommer i början av anställningen få en introduktion till arbetssätten och arbetsplatsen för att på bästa sätt komma in i arbetet.

Uppdraget startar omgående, på heltid och pågår till minst sista januari 2019.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande, ha integritet och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du noggrann och stresstålig. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något servicerelaterat område, gärna inom ekonomi, kundtjänst, BackOffice eller liknande. Det är viktigt att du både skriver och talar svenska då du kommer att kommunicera både internt och externt samt hantera administration och dokument på svenska.

Våra kunder ställer olika krav beroende på de aktuella tjänsterna ifråga, och vi vill därför gärna komma i kontakt med både dig som är nyexaminerad inom ekonomi, juridik eller liknande, dig som har några års erfarenhet samt med dig som har flera års erfarenhet inom angränsande områden. Gymnasiekompetens är ett krav för rollerna. 

Alla lediga jobb