TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Handlingskraftig lönespecialist till Green Cargo

Green Cargo i Stockholm söker dig som har erfarenhet av lönearbete och som vill bidra med din kompetens i ett starkt team!

Har du jobbat med lön och vill utvecklas vidare tillsammans med oss på Green Cargo så finns en öppning just nu! Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du kommer kunna bidra med din kompetens. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vill du fortsätta utvecklas inom området lön i ett företag med hållbarhet och miljö i fokus? Green Cargo erbjuder ett mycket miljövänligt sätt att transportera gods på och framtiden ser ljus ut för branschen med goda tecken på att våra politiker vill satsa på den spårbundna delen av transportsektorn. 

Alla vill ha lönen på kontot den 25:e i månaden! Jobbar du med lön på Green Cargo så kan du bidra till att processen fungerar smidigt och effektivt.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här jobbar vi med lön från ax till limpa och det innebär:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en av fyra medarbetare i löneteamet där samarbete är A och O för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Vi är alla engagerade i vårt arbete och hjälps åt för att utveckla och förbättra processer och rutiner. På några års sikt har vi tankar om att byta system och då ta ytterligare kliv för att utveckla våra arbetssätt för att kunna jobba enkelt och smart.

Teamet sitter i fina lokaler i Solna Business Park med närhet till tvärbana, pendeltåg, tunnelbana och bussar. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av lönearbete och vill utvecklas vidare i en ny organisation. Du behöver ha jobbat både med administration av kollektiv- och tjänstemannalöner eftersom det finns både och på Green Cargo. Har du någon form av utbildning på löneområdet så är det positivt, men det är inte nödvändigt. Ett intresse för teknik och systemfrågor kommer till nytta hos oss eftersom vi idag jobbar med SAP och vi försöker anpassa systemet efter våra behov successivt. Du behöver kunna svenska och engelska i tal och skrift.

Vi vill att du har förmågan att samarbeta effektivt med andra då vi är en liten grupp och hjälps åt hela tiden. Vi jobbar mot gemensamma mål och strävar efter att nå resultat med hög kvalitet därför vill vi att du har samma drivkraft.

Alla lediga jobb