TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-administratör till kommande uppdrag i Göteborg

Har du ett intresse för administration, HR samt personalfrågor? VI söker nu HR-administratör för kommande uppdrag i Göteborg.

För kommande uppdrag hos våra kunder, med placering i Göteborg samt omnejd, söker vi dig som är intresserad av att jobba som HR-administratör. Våra kunder verkar inom en mängd olika branscher, där du kommer får bistå med din kompetens och få chans till att införskaffa nya erfarenheter

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en bra möjlighet för dig som vill fortsätta utvecklas inom HR och personalfrågor i en administrativ roll, samt vill skaffa dig värdefulla meriter som konsult inom HR. Du kommer arbeta nära dina kollegor inom HR och får god inblick i djupare HR-arbete.

Som konsult via TNG omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR-administratör kommer du arbeta nära dina kollegor på HR-avdelningen samt företagets chefer och assistera med olika typer av administration gällande personalfrågor bland annat som:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av oss på TNG och arbetar som konsult ute hos våra kunder i Göteborgs området. Då detta är en proaktiv annons som kommer du matchas aktiv mot kommande uppdrag hos våra kunder inom just HR-administration. Uppdragens längd och omfattning kan variera därefter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utbildning inom HR respektive PA alternativt har du erfarenhet av administrativt arbete inom HR  Vi ser gärna att du tidigare arbetat med fler delar av HR / personal / rekrytering samt har kunskap om gällande lagar och avtal är det meriterande. Det är viktigt att du trivs med administrativa uppgifter, arbetar strukturerat och är serviceinriktad gentemot dina kollegor, eftersom du kommer assistera och avlasta såväl kollegor på HR som chefer.

Då våra kunder verkar internationellt behöver du kunna förstå och uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb