TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-partner till företag i Kumla

Brinner du för HR och vill arbeta i en roll som HR-partner hos vår kund i Kumla? Toppen!

För dig som är tillgänglig omgående och trivs med serviceinriktat HR-arbete har vi här ett kul uppdrag! Företaget befinner sig i en situation där HR behöver stärkas upp med ytterligare en person under några månader. För rätt person finns goda möjligheter till anställning. Detta är en bred HR-tjänst med ett omväxlande och utmanande arbete.

Låter detta som ett intressant jobb för dig? Ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är ett perfekt jobb för dig som vill arbeta operativt med HR, employer branding och personal i en serviceinriktad roll, samt vill skaffa dig värdefulla meriter som konsult inom HR. Då detta är ett konsultuppdrag via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att vara ett stöd inom dessa områden:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som HR-partner kommer du vara ett stöd åt personal, chefer och gruppledare i allahanda personalfrågor. Du kommer även vara aktiv med att bidra och driva utvecklingen av företagets HR-processer. Du rapporterar till HR-chefen och blir en del av HR-teamet.

Uppdraget är på heltid (kontorstider) med start omgående och beräknas sträcka sig minst 3 månader framöver.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som har en eftergymnasial utbildning inom HR, personalvetenskap eller motsvarande. Du bör vara kunnig inom rehabilitering, arbetsmiljö, rekrytering och trivas med att arbeta med employer branding. Vi ser gärna att du är bra på att samarbeta, är självgående och förtroendegivande.  Då internationella kontaktytor förekommer bör du behärska både svenska och engelska på en hög nivå, särskilt skriftligt.

Det är även viktigt att du arbetar strukturerat, lösningsfokuserat och är serviceinriktad gentemot dina kollegor, eftersom du kommer assistera och avlasta på HR-avdelningen.

Alla lediga jobb