TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner för interimsuppdrag i Göteborg

Letar du efter utmaningar inom HR där du får utvecklas och bidra med kunskap? Nu söker vi på TNG HR Business Partners i Göteborg.

Trivs du med att coacha och stötta chefer i deras arbete? Vill du arbeta brett inom HR och söker uppdrag där du på kort tid får bidra med din expertis samt kompetens? Då har vi möjligheten för dig! I Göteborg ser vi en ökad efterfrågan efter HR Business Partners, både för längre och kortare konsultuppdrag. Som HR Business Partner får du en viktig roll i organisationen, och framförallt för dess chefer som du stöttar i olika HR-frågor.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Interimskonsultrollen är en fri roll med mycket eget ansvar och varierande utmaningar. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Hur mycket du vill jobba väljer du själv. Som underkonsult kan du alltid tacka nej till uppdrag som du inte vill ha. Att jobba som interimskonsult kan innebära en del tempoväxlingar, under vissa perioder är det mer intensivt och under andra betydligt lugnare.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som interimskonsult då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar. Kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera och se olika beroende på vilken organisation uppdraget befinner sig inom. Exempelvis kan dina framtida arbetsuppgifter vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar nya karriärmöjligheter.

När du jobbar som konsult på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR eller inom relevant område, alternativt skaffat dig motsvarande genom arbetserfarenhet. Då du kommer arbeta i organisationer under förändring eller under en kortare tid är det viktigt att du är flexibel och lätt anpassar dig till nya förutsättningar samt trivs med att själv strukturera upp ditt arbete.

Vidare ser vi att du är trygg i dina HR-kunskaper, har god kännedom om gällande lagar och avtal samt erfarenhet av fackliga förhandlingar. Det är meriterande om tidigare har arbetat med att driva igenom förändringsprojekt. Våra kunder verkar både nationellt och internationellt och vi ser att du behärskar svenska och engelska, både i tal samt i skrift.

Alla lediga jobb