TNG
HR Business Partner för interimsuppdrag i Göteborg

HR Business Partner för interimsuppdrag i Göteborg

Letar du efter utmaningar inom HR där du får utvecklas och bidra med kunskap? Nu söker vi på TNG HR Business Partners i Göteborg.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-24
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Joacim Karlsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

031-761 22 29

Letar du efter utmaningar inom HR där du får utvecklas och bidra med kunskap? Nu söker vi på TNG HR Business Partners i Göteborg.

Trivs du med att coacha och stötta chefer i deras arbete? Vill du arbeta brett inom HR och söker uppdrag där du på kort tid får bidra med din expertis samt kompetens? Då har vi möjligheten för dig! I Göteborg ser vi en ökad efterfrågan efter HR Business Partners, både för längre och kortare konsultuppdrag. Som HR Business Partner får du en viktig roll i organisationen, och framförallt för dess chefer som du stöttar i olika HR-frågor.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Interimskonsultrollen är en fri roll med mycket eget ansvar och varierande utmaningar. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Hur mycket du vill jobba väljer du själv. Som underkonsult kan du alltid tacka nej till uppdrag som du inte vill ha. Att jobba som interimskonsult kan innebära en del tempoväxlingar, under vissa perioder är det mer intensivt och under andra betydligt lugnare.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som interimskonsult då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar. Kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera och se olika beroende på vilken organisation uppdraget befinner sig inom. Exempelvis kan dina framtida arbetsuppgifter vara:

  • Ansvara för att verksamhetens chefer följer och får stöd i arbetsrättsliga ärenden.
  • Agera ett stöd till chefer i rehabiliteringsprocesser och i fackliga förhandlingar.
  • Bistå chefer i arbetet gällande löneöversyn.
  • Följa upp KPI på operativ och strategisk nivå.
  • Säkerställa och optimera organisationens arbetsmetoder, rutiner och processer inom HR.
  • Driva igenom förändringsprojekt inom organisationen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar nya karriärmöjligheter.

När du jobbar som konsult på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR eller inom relevant område, alternativt skaffat dig motsvarande genom arbetserfarenhet. Då du kommer arbeta i organisationer under förändring eller under en kortare tid är det viktigt att du är flexibel och lätt anpassar dig till nya förutsättningar samt trivs med att själv strukturera upp ditt arbete.

Vidare ser vi att du är trygg i dina HR-kunskaper, har god kännedom om gällande lagar och avtal samt erfarenhet av fackliga förhandlingar. Det är meriterande om tidigare har arbetat med att driva igenom förändringsprojekt. Våra kunder verkar både nationellt och internationellt och vi ser att du behärskar svenska och engelska, både i tal samt i skrift.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-24
Joacim Karlsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

031-761 22 29

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan, 16 Göteborg