TNG

HR Business Partner till Geberit i Bromölla

Har du erfarenhet av en bred roll inom HR, van att arbeta i ett producerande bolag och vill vara med på en förändringsresa?

Arbetsgivare Geberit
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-25
Bonus Bonus
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Angelina Nilsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Har du erfarenhet av en bred roll inom HR, van att arbeta i ett producerande bolag och vill vara med på en förändringsresa?

Då har vi rollen för dig! Geberit i Bromölla, som producerar och marknadsför starka varumärken som Ifö, Ido och Geberit, söker nu en HR Business Partner. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill bli del av en internationell och dynamisk organisation och som vill arbeta i verksamhetsnära roll inom HR. Brinner du lite extra för rekrytering och Employer Branding kommer detta passa som hand i handske. Hos oss finns möjlighet att på längre sikt växa in i ett större HR-ansvar. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på Geberit är ett globalt och tillverkande företag. Hos oss får du möjlighet att bli del av ett ledande bolag inom VVS-branschen med starka varumärken på den nordiska marknaden. I Sverige är vi ca 450 anställda (110 tjänstemän och 340 kollektivanställda). Flest anställda har vi i Bromölla och Mörrum där vi har våra svenska tillverkningsenheter, men vi har även säljkontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Våra värderingar är integritet, laganda, engagemang, ödmjukhet och förnyelse. I rollen som HR Business Partner får du möjlighet till attraktiva förmåner så som friskvårdsbidrag (4000 kr/år) och bonus. Du kommer få en betydande roll i HR-teamet och få möjlighet att utveckla din kompetens genom kunskapsutbyte med dina kompetenta kollegor inom HR- och lön. Här får du chans att vara del av vår förändringsresa och med din kompetens bidra till förbättringar och lösningar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR Business Partner kommer du arbeta i en bred och verksamhetsnära roll. Ditt ansvar kommer att innefatta bland annat:

  • Att bidra till att vi når våra affärsmässiga mål och är en konkurrenskraftig arbetsgivare.
  • Omsätta mål, strategier och värderingar till handfasta HR-aktiviteter
  • HR-ansvar för olika avdelningar och vara ett aktivt stöd till ca 10 chefer.
  • Stötta och coacha cheferna inom ett brett HR-fält så som arbetsrätt, kollektivavtalsfrågor, organisationsfrågor, lönesättning, rehabilitering och arbetsmiljö.
  • Ansvara för rekrytering och Employer Branding
  • Ansvara för att hantera det praktiska kring våra internships.
  • Arbeta med värderingsfrågor, beteenden och vår företagskultur.
  • Aktivt delta i olika nationella, nordiska och koncerngemensamma HR-projekt.
  • Skapa, uppdatera och implementera policys, rutiner och processer.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett glatt, kompetent och serviceinriktat HR- och löneteam omfattande 7 personer och rapportera till HR-chefen för Sverige. Då detta är en verksamhetsnära roll söker vid dig som är bosatt så att du dagligen kan utgå från kontoret i Bromölla. Resor, nationella och internationella, kommer i varierande mängd att ingå i din roll som HR Business Partner. Antalet övernattningar per år uppskattas till ca 10.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av brett HR-arbete, både operativt och strategiskt. Du har därmed arbetat med områden som arbetsrätt, arbetsmiljö och rehab. Du har erfarenhet från ett producerande företag, med fördel i en internationell koncern. Att delaktig vid förhandlingar är något som du är van vid och har i din roll tolkat lagar, avtal och kollektivavtal.

Då du i rollen kommer att ansvara för rekrytering, söker vi dig med erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser från A till Ö. Rekrytering, Employer Branding och digital kandidatattraktion är något som du brinner extra för. I grunden har du en relevant högskoleutbildning. Då du blir del av en internationell koncern kräver tjänsten goda kunskaper i engelska samt goda kunskaper i svenska. Du har goda kunskaper i Officepaketet och innehar B-körkort.

Eftersom du kommer att arbeta nära både chefer och medarbetare, och på ett konsultativt sätt stötta dem i HR-frågor söker vi dig med en god kommunikativ förmåga. Du är trygg i din roll och skapar förtroende och engagemang bland chefer, medarbetare, kollegor och externa samarbetspartners. Du trivs att arbeta i ett team och har en god förmåga att samarbeta med andra. Du stimuleras av att arbeta med uppgifter både på en operationell och en strategisk nivå och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Geberit

Geberit

Den internationella Geberit koncernen är marknadsledande i Europa för sanitetsprodukter. Som integrerad koncern har Geberit en mycket stark närvaro i de flesta europeiska länder och kan därmed erbjuda unika mervärden inom både sanitetsteknik och badrumsporslin. Tillverkningskapaciteten utgörs av 29 produktionsanläggningar, varav 6 utanför Europa. Koncernens huvudkontor ligger i den schweiziska staden Rapperswil-Jona. Med ca 12 000 anställda i nästan 50 länder hade Geberit en nettoomsättning 2018 på 3,1 miljarder schweiziska franc. Geberit är noterat på börsen SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har funnits på SMI (Swiss Market Index) sedan 2012. www.geberit.com

Arbetsgivare Geberit
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-25
Angelina Nilsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet


Folkets Husgatan 1, Bromölla


map