TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till Göteborg

Vill du jobba med affärsstöd nära verksamheters chefer? Vi söker efter dig som är HR Business Partner i Göteborg.

Är du verksam inom HR och letar efter en ny utmaning i en ny organisation? Vi ser en ökad efterfrågan efter HR Business Partners från våra kunder i Göteborg och vill nu komma i kontakt med dig för kommande tjänster som just HR Business Partner. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För dig som söker nytt inom HR så har du här en möjlighet att komma i kontakt med nya organisationer som behöver just din kompetens som HR Business Partner.

TNG samarbetar med flera av Sveriges attraktivaste företag, såväl lokalt verksamma som internationella, som verkar i olika branscher.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera och se olika beroende på vilken organisation tjänsten befinner sig inom.

Exempelvis kan dina framtida arbetsuppgifter vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Observera att denna annons ligger ute för uppdrag och tjänster som är på ingång till oss och mer information kommer ges när dessa blir aktuella. 

För konsultuppdrag där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund, omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Då du självständigt kommer stötta och driva HR-frågor ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som HR-generalist, HR Business Partner, HR chef eller motsvarande. Vi ser gärna att du genomfört en högskoleutbildning inom personal och HR eller motsvarande.

Du är trygg i dina HR-kunskaper, har god kännedom om gällande lagar och avtal samt erfarenhet av fackliga förhandlingar. Då våra kunder verkar både nationellt som internationellt bör du behärska svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Alla lediga jobb