TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till Green Cargo i Göteborg

Söker du en verksamhetsnära roll inom HR? Vi söker nu en HR Business Partner till Green Cargo i Göteborg!

Är du en HR-generalist som får saker gjorda, samt gillar att arbeta hands-on med HR-processer? Vill du också verka i en organisation som jobbar för en grönare miljö och är en viktig del av det skandinaviska näringslivet? Nu söker vi dig som vill arbeta nära verksamheten tillsammans med cheferna på Green Cargo i Göteborg som HR Business Partner!

Varm välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden. I din framtida roll blir du en del av ett professionellt HR team som är utspritt i landet. I Göteborg är du ensam HR Business Partner och stöttar olika delar av verksamheten i region södra Sverige, vilket innebär en hel del dagsresor till andra orter.

Vi erbjuder dig ett arbete där du tillsammans med HR teamet säkerställer att verksamheten får det dagliga stöd som behövs för en effektiv hantering av personalfrågor. I samarbete med andra HRBP implementerar du även de HR-processer som avdelningen utvecklar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du att arbeta brett inom det operativa HR-området genom samarbeten och dagligt stöd till chefer.
Du har en drivande och operativ roll med stort fokus på bl.a.;

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din framtida roll har du en nära kontakt med övriga HR Business Partners, HR-strateg, förhandlingschef samt löneavdelningen. Du kommer initialt ha fokus på att stödja verksamheten i rekryterings- och rehabiliteringsärenden samt arbeta aktivt för att få ner sjukfrånvaron. Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 7 månader med möjlighet till förlängning efter uppdragets slut. Uppdraget ska tillträdas den 1: a juni. 

Som konsult hos TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Vilket innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk utbildning inom HR och tidigare erfarenhet av att arbeta operativt med HR processer samt chefsstöd. Du är trygg i dina HR-kunskaper och har god kännedom inom arbetsrätt. Goda kunskaper i SAP, Excel samt rekryteringssystemet Ponty är meriterande. I övrigt har du lätt för att sätta dig in nya system och skapa rutiner för ditt dagliga arbete. Då personaladministration ingår i rollen är det viktigt att du trivs med administrativa uppgifter.

Vi tror att du trivs bäst när du arbetar nära verksamheten. Genom din självständighet och förmåga att driva många ärenden samtidigt levererar du alltid ett professionellt stöd och cheferna ser dig som en självklar samarbetspartner som gör skillnad i deras vardag. För att vidare lyckas i rollen har du ett starkt målfokus vilket leder till att du får saker gjorda, du inger förtroende på alla nivåer inom organisationen och har lätt att få med dig dina kollegor, genom öppen och tydlig kommunikation.

Alla lediga jobb