TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till Green Cargo i Hallsberg

Är du en erfaren HRBP som gillar att arbeta hands-on med HR-processer? Då kan det här vara något för dig!

Vi söker en erfaren HR-generalist till Green Cargo i Hallsberg för en utvecklande och spännande roll. Vi söker dig med gedigen och bred HR erfarenhet och som vill arbeta nära verksamheten tillsammans med våra chefer.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss är trivseln hög med många möjligheter till karriärutveckling inom samtliga affärsområden. I ett led i att utveckla oss ännu mer utökar vi nu HR avdelningen med en ny tjänst som HRBP. Tjänsten utgår från Hallsberg och verkar i Mellansverige, från Nässjö till Gävle.

Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden. Du ingår i ett professionellt HR team som är utspritt i landet. I Hallsberg är ni två HRBP som stöttar olika delar av verksamheten.

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då Green Cargo har sin verksamhet på flera orter ingår även resor och övernattningar i arbetet.

VEM ÄR DU?

Du har en relevant akademisk utbildning och flera års erfarenhet av liknande arbete. Du är van att arbeta operativt med HR processer samt chefsstöd. Du är trygg i dina HR-kunskaper och har god kännedom inom arbetsrätt. Din personlighet präglas av högt eget driv, engagemang och förmåga att genomföra samt följa upp. Du är strukturerad, beslutsför, social och utåtriktad. Framgångsfaktorer är att du kan samarbeta, är bra på att nätverka, se lösningar, utveckla samt få saker gjorda. Samtidigt är du inte rädd för att ifrågasätta befintliga rutiner. Du inger förtroende på alla nivåer inom organisationen och har lätt att få med dig dina kollegor, genom öppen och tydlig kommunikation. I en kultur som drivs av passion, lojalitet och vänlighet trivs du som tycker om att arbeta nära verksamheten.

Alla lediga jobb