TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till GS1 Sweden i Stockholm

Vill du jobba som HR BP på ett internationellt It- och non-profit-bolag där du få påverka och göra skillnad? Sök idag!

Vi söker en HR Business Partner till GS1 Sweden som tillsammans med Jane som är Chief Human Resources Officer, kommer att utveckla HR funktionen med förändringsarbete kring kultur och organisation. Du har varierande arbetsuppgifter med rekrytering, systemansvar, projektledning och processutveckling vilket innebär mycket samarbete med olika delar av bolaget. Låter det som en passande tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På GS1 Sweden är du en del av ett globalt, stort, neutralt not-for-profit-bolag som strävar efter att förenkla och förbättra näringslivet i Sverige. Som en del av HR-avdelningen kommer du att bidra till utvecklingen av GS1 Sweden där man styr om kulturen från ett mer processtyrt till ett mer värderingsstyrt arbetssätt i bolaget.

Här erbjuds du:

Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Huvudsakligen består arbetsuppgifterna i:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

GS1 sitter i moderna och trevliga lokaler centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid (37,5/v). Du kommer jobba i ett engagerat team och ha många kontaktytor - både externt och internt. Detta är en tillsvidareanställning, som börjar med 6 månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

För att passa bra i rollen som HR Business Partner ser vi att du har:

Som person tror vi att du är driven och vill bidra med dina kunskaper och erfarenheter till att utveckla HR-funktionen på GS1. Du har förmågan att samarbeta med andra i organisationen, vilket är viktigt eftersom du har många kontakter både internt och med kandidater i rekryteringsprocesser. Noggrannhet och engagemang i dina arbetsuppgifter är något som är värdefullt för oss.

Alla lediga jobb