TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till Schindler i Stockholm

Vill du vara med på Schindlers fortsatta resa framåt och driva det operativa HR-arbetet? Sök jobbet som HR Business Partner här!

Vill du jobba med HR i en bred och operativt roll samtidigt som du utvecklar och implementerar förändringsstrategier? Har du tidigare jobbat med arbetsrätt och vill jobba i en nyckelroll för Schindlers utveckling i Sverige? Då är detta jobbet för dig! Varmt välkommen med din ansökan till jobbet som HR Business Partner till Schindler i Stockholm, Danderyd.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som HR Business Partner på Schindler får du en viktig roll där du framgångsrikt driver genomförande och leverans av operativt HR stöd. Här får du möjlighet att jobba tillsammans med ett härligt team där ni driver HR processer med fokus att skapa effektivitet och lönsamhet. Du kommer stötta chefer och medarbetare i organisationen och tillsammans med dina HRBP-kollegor implementerar du även HR-processer, rutiner och policys för Schindler i Sverige. Vissa frågor driver du över hela bolaget men primärt arbetar med interna kunder inom eftermarknad (EI) men även över hela bolaget.

Det här är ett perfekt jobb för dig som trivs att arbeta brett med HR-frågor, där du får ansvara för egna områden och projekt samtidigt som du samarbetar tätt med övriga på Schindler. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som HR Business Partner har du många ansvarsområden men det kan bl.a. innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din framtida roll har du en nära kontakt med övriga HR Business Partners, HR-Director och Director Existing Installations. Tjänsten är på heltid och förväntas starta omgående som ett konsultuppdrag men för rätt person finns möjlighet till överrekrytering. Du kommer att jobba på Schindlers kontor i Danderyd. Resor i tjänsten kan förekomma, ca 1-2 gånger i månaden där du besöker chefer och anställda runt om i landet. 

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som HR Business Partner på Schindler tror vi att du har:

Vi tror att du trivs bäst när du arbetar nära verksamheten. Genom din självständighet och förmåga att driva många ärenden samtidigt levererar du alltid ett professionellt stöd och cheferna ser dig som en självklar samarbetspartner som gör skillnad i deras vardag. För att vidare lyckas i rollen har du ett starkt målfokus vilket leder till att du får saker gjorda, du inger förtroende på alla nivåer inom organisationen och har lätt att få med dig dina kollegor, genom öppen och tydlig kommunikation. I övrigt har du lätt för att sätta dig in nya system och skapa rutiner för ditt dagliga arbete. 

Vidare tror vi att du är öppen, diplomatisk och kan prata med alla delar av organisationen. Du har stort eget ansvar och möjlighet att påverka både bolaget och resan framöver.

Alla lediga jobb