TNG
HR Business Partner till Schindler i Stockholm

HR Business Partner till Schindler i Stockholm

Vill du vara med på Schindlers fortsatta resa framåt och driva det operativa HR-arbetet? Sök jobbet som HR Business Partner här!

Uppdragsgivare Schindler Hiss AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-29
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Olofsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Vill du vara med på Schindlers fortsatta resa framåt och driva det operativa HR-arbetet? Sök jobbet som HR Business Partner här!

Vill du jobba med HR i en bred och operativt roll samtidigt som du utvecklar och implementerar förändringsstrategier? Har du tidigare jobbat med arbetsrätt och vill jobba i en nyckelroll för Schindlers utveckling i Sverige? Då är detta jobbet för dig! Varmt välkommen med din ansökan till jobbet som HR Business Partner till Schindler i Stockholm, Danderyd.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som HR Business Partner på Schindler får du en viktig roll där du framgångsrikt driver genomförande och leverans av operativt HR stöd. Här får du möjlighet att jobba tillsammans med ett härligt team där ni driver HR processer med fokus att skapa effektivitet och lönsamhet. Du kommer stötta chefer och medarbetare i organisationen och tillsammans med dina HRBP-kollegor implementerar du även HR-processer, rutiner och policys för Schindler i Sverige. Vissa frågor driver du över hela bolaget men primärt arbetar med interna kunder inom eftermarknad (EI) men även över hela bolaget.

Det här är ett perfekt jobb för dig som trivs att arbeta brett med HR-frågor, där du får ansvara för egna områden och projekt samtidigt som du samarbetar tätt med övriga på Schindler. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som HR Business Partner har du många ansvarsområden men det kan bl.a. innefatta:

 • Aktivt stötta chefer med omställningsprocesser, analyser, fackliga förhandlingar och omstruktureringar
 • Förändringsledning, vilket innebär ansvar för att ta fram, utveckla och implementera förändringsstrategier inom ditt område
 • Driva och äga projekt inom ditt område samt säkerställa att dessa utförs effektivt
 • Säkerställa att att chefer och anställda är utbildade i HR-processer och system
 • Driva Performance Management för affärsområdet tillsammans med chefer
 • Ansvara för att arbeta efter rutiner, processer och policys
 • Driva processer inom ditt affärsområde självständigt men i tätt samarbete med andra
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din framtida roll har du en nära kontakt med övriga HR Business Partners, HR-Director och Director Existing Installations. Tjänsten är på heltid och förväntas starta omgående som ett konsultuppdrag men för rätt person finns möjlighet till överrekrytering. Du kommer att jobba på Schindlers kontor i Danderyd. Resor i tjänsten kan förekomma, ca 1-2 gånger i månaden där du besöker chefer och anställda runt om i landet. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som HR Business Partner på Schindler tror vi att du har:

 • Eftergymnasial utbildning inom HR eller liknande
 • Mycket goda erfarenheter av brett HR-arbete där arbetsrättsliga frågor varit en central del
 • Självständigt drivit HR-projekt
 • Skapat och implementerat policys och rutiner inom HR
 • Mycket goda kunskaper i Office
 • Erfarenhet från HR-arbete inom industribranschen är meriterande

Vi tror att du trivs bäst när du arbetar nära verksamheten. Genom din självständighet och förmåga att driva många ärenden samtidigt levererar du alltid ett professionellt stöd och cheferna ser dig som en självklar samarbetspartner som gör skillnad i deras vardag. För att vidare lyckas i rollen har du ett starkt målfokus vilket leder till att du får saker gjorda, du inger förtroende på alla nivåer inom organisationen och har lätt att få med dig dina kollegor, genom öppen och tydlig kommunikation. I övrigt har du lätt för att sätta dig in nya system och skapa rutiner för ditt dagliga arbete. 

Vidare tror vi att du är öppen, diplomatisk och kan prata med alla delar av organisationen. Du har stort eget ansvar och möjlighet att påverka både bolaget och resan framöver.

Schindler Hiss AB

Schindler Hiss AB

Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida www.schindler.se

Uppdragsgivare Schindler Hiss AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-29
Maria Olofsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Räkna ut avståndet till jobbet

Rinkebyvägen 25