TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-generalist / kontorskoordinator

Är du en HR-generalist som trivs med att arbeta verksamhetsnära och får saker gjorda? Då kan detta vara rollen för dig!

Vill du vara med på vår fortsatta tillväxtresa? De kommande åren räknar vi med att mer än dubbla vår personalstyrka och söker dig som har operativ erfarenhet av rekryteringsprocesser. Du driver operativa frågor, så att organisationen attraherar, utvecklar och behåller medarbetarna.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Transfer Galaxy värdesätter vi mångfalden av åsikter och perspektiv. Vi tror att det är först när människor med olika bakgrund samlas som nya lösningar på gamla problem kan hittas.

Vi är övertygade om att dessa lösningar kommer att bli så mycket bättre om vi har kul på vägen. Därför kommer du att se många leenden både runt och utanför kontoret. Oavsett om det är våra veckans fotbollsmatcher eller middagar tillsammans, ser vi till att ha kul tillsammans utanför kontoret!

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Jobba hemma
Jobba hemma
Flextid
Flextid

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att vara drivande och operativ i rekryteringsprocesser, skapa och utveckla HR-processer, sköta lönerapportering och hantera löne-, frånvaro- och arbetsmiljörelaterade frågor samt employer branding. Vidare hanterar du ansökningar om arbetstillstånd samt har hand om kontorsadministration.

Exempel på arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en ny roll och du kommer att rapportera till VD.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant utbildning samt några års erfarenhet inom HR-området. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära.

Som person agerar du på eget initiativ och får saker att hända samt tar ansvar för resultatet. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt samt uppmuntrar och stödjer andra när det uppstår problem. Vidare är du kommunikativ och samarbetar effektivt med andra. Du är ambitiös och utvecklar dig kontinuerligt i din yrkesroll.

Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Alla lediga jobb