TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Chef till Nordion Energi AB

Vi söker en engagerad och operativ HR Chef till Nordion Energi i Malmö!

Vill du driva utvecklingen inom HR-området vidare på Nordion Energi AB?
Då vi bygger en ny energikoncern och är inne i ett utvecklingsarbete är det viktigt att du är driven och engagerad samt har förmåga att omsätta idéer till konkret handling.
Vi söker dig som har starkt intresse för ledarskapsutveckling och som genom brett och strukturerat HR arbete kan bidra till att entusiasmera medarbetarna till fortsatt goda prestationer och resultat.
Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Swedegas är ett infrastrukturföretag som driver det svenska stamnätet för gas i sydvästra Sverige, och Weum är landets största gasdistributör. Vi börjar nu bygga en energikoncern med ett bredare utbud av hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning - Nordion Energi AB. Vi behöver dig, en ytterligare viktig medarbetare för att ta oss vidare på resan.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som HR Chef tar du operativt och strategiskt ansvar för hela HR-området. Du rapporterar till CFO och stöttar organisationens chefer i personalrelaterade ärenden och driver utvecklingsprojekt inom HR-område. Du har även övergripande ansvar för HSSEQ frågor och personalansvar för vår HSSEQ samordnare och vår bolagsjurist.

Tjänsten är placerad i Malmö. HR Chefen ingår i ledningsgruppen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med starkt engagemang som drivs av att utveckla och förbättra. Du ser delaktighet som en förutsättning för framgångsrika resultat, bygger goda relationer och har förmåga att driva förändringsarbete inom HR genom samarbete med olika intressenter såsom chefer, medarbetare och fackliga organisationer.
Vidare har du en ledarstil som präglas av tydlighet, kommunikation och närvaro. Du tänker strategiskt och har förmåga att delegera samt fatta beslut utifrån ett helhetsperspektiv. Som person är du ödmjuk, lyhörd och prestigelös med förmåga att skapa engagemang.

Alla lediga jobb