TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR generalist till en växande medlemsorganisation

Är du intresserad av att leda och utveckla Maskinentreprenörernas HR-arbete? ME söker nu en bred och erfaren HR- generalist.

Maskinentreprenörerna (ME) är bransch- och arbetsgivarorganisationen för Sveriges företagare med anläggningsmaskiner. Inom koncernen finns bl.a. ME-skolan som bedriver kursverksamhet och maskinförarutbildning. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med en bred kompetens inom HR. Som HR-generalist hos oss får du arbeta med att utveckla vår HR- funktion i en växande organisation med stark fokus på våra medlemsföretag. Välkommen med din ansökan så snart du kan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Maskinentreprenörer erbjuder dig en självständig roll där du har möjlighet att påverka och forma vår HR-funktion. HR-funktionen är en stödfunktion till hela ME-koncernen och tjänsten innebär både strategiskt och operativt arbete. Som HR generalist hos oss arbetar du i en bred, utvecklande och utåtriktad roll där du har kontakt med dina medarbetare, samt HR-nätverk inom Svensk Näringsliv och andra intressenter. 

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR generalist hos oss arbetar du med de samtliga områden inom HR - allt från introduktion till nyanställda, implementering av nya processer och till avslut.

I rollen ingår bland annat:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta på kontoret i centrala Stockholm vilket finns i Näringslivets Hus på Östermalm. Du kommer att arbeta nära ekonomichefen och VD:n och vara en del av en öppen och välkomnande atmosfär. Du rapporterar till ekonomichefen. Tjänsten är på heltid och planeras att tillsättas snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant, eftergymnasial utbildning med PA - inriktning eller motsvarande, samt flerårig erfarenhet av såväl operativt som strategiskt HR-arbete. Du har hög integritet och är trygg i att fatta beslut för att självständigt kunna driva HR-arbetet framåt och utveckla HR-processer och policys. Vidare är du serviceinriktad gentemot såväl dina kollegor som externa samarbetspartners. Du är lyhörd och lösningsorienterad för att kunna se organisationens behov och jobba med förbättringar. Du är tydlig och kommunikativ och trivs i en nätverkande roll. Tycker du om förändringar och har ett flexibelt arbetssätt så är detta platsen för dig!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Alla lediga jobb