TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-koordinator till Systembolaget Stockholm

Vi söker nu en HR-koordinator till ett uppdrag hos Systembolaget i Stockholm

Har du erfarenhet inom HR-administration och koordinering och har en stark relationell ådra? Vill du vara med och bidra till ett av Sveriges viktigaste uppdrag? Då kan HR-koordinator hos Systembolaget vara något för dig, sök redan idag!


Du kommer att ingå i ett härligt team i en ledningsgrupp med 4 enhetschefer och en HR-chef. Uppdraget består av att vara ett administrativt stöd till avdelningsledningen samt att koordinera och hantera HR-administrativa uppgifter. Här välkomnas du av en stark företagskultur som är inkluderande och välkomnande med en tydlig vision och värderingar som lever på riktigt. Du erbjuds en modern arbetsplats med möjlighet till hybrid 1-2 dagar i veckan.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtal och dess förmåner som lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du kommer även att ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som du har kontinuerlig kontakt med.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

 

Värt att veta

Uppdraget är på heltid med önskemål om start 5 september 2022 och kommer pågå i cirka 7 månader. Tjänsten utgår från huvudkontoret i Kungsträdgården med möjlighet till hybrid 1-2 dagar i veckan.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet av liknande tjänster, en god administrativ förmåga och som är noggrann och metodisk i ditt tillvägagångssätt.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en stark servicekänsla genom att göra det enkelt för människor runt omkring i verksamheten. 

 

Alla lediga jobb