TNG
HR koordinator till Jeeves i centrala Stockholm

HR koordinator till Jeeves i centrala Stockholm

Vill du arbeta med HR och rekrytering i en internationell miljö? Sök tjänsten som HR-koordinator till Jeeves i Stockholm!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-16
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Vill du arbeta med HR och rekrytering i en internationell miljö? Sök tjänsten som HR-koordinator till Jeeves i Stockholm!

Som HR-koordinator kommer du att stötta organisationen i det dagliga arbetet genom att bidra med HR-support och service. Ditt fokus kommer att ligga inom rekrytering samt att personalinduktionen sker på ett professionellt och organiserat sätt. Som HR-koordinator kommer du även utveckla och genomföra intern träning i HR-processer och koordinera träningsaktiviteter inom området.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att ha en bred roll på ett växande, internationellt bolag där alla bidrar med passion och glädje för att tillsammans fortsätta växa. I rollen som HR-koordinator på Jeeves kommer du hjälpa flera av deras kontor med utveckling och koordination av HR-processer och rekrytering där du får användning av dina färdigheter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som HR-koordinator kommer du ha ett fokus på den löpande rekryteringen och HR-processer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

  • Administrera och koordinera det dagliga arbetet inom HR
  • Arbeta med att utveckla och underhålla rekryteringar och on-boarding processer
  • Bidra med HR-support till chefer på Jeeves lokala kontor
  • Planera, koordinera och utveckla HR-processer
  • Utveckla interna processer och policys

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är bred och du arbetar med hela HR-området, men ditt primära fokus kommer att ligga på att säkerställa den löpande rekryteringen och att utveckla interna processer. Du kommer även se till att nya anställda känner sig välkomna och hjälpa dem att snabbt bli effektfulla för organisationen. Tjänsten innebär många kontaktytor och du samarbetar tätt med HR-chefen.

Tjänsten är på heltid och pågår i 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning och anställning hos Jeeves. Tjänsten planeras att starta omgående. Du kommer arbeta från deras fräscha lokaler i centrala Stockholm, med villighet att resa till andra lokala kontor.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att passa för tjänsten ser vi att du tidigare arbetat med rekryteringsprocesser och att du har erfarenhet av att koordinera och organisera interna träningsprocesser inom HR. Det är även lämpligt om du tidigare har arbetat med intervjutekniker, analyser och MS Office som dagliga arbetsverktyg.

Som person ser vi att du är strukturerad och kommunikativ, eftersom du kommer arbeta i nära samarbete med chefer och organisationen. Då en stor del av arbetet även inkluderar utveckling av rutiner och policyarbete internt är det viktigt att du har hög integritet och erfarenhet av att hantera konfidentiell information. Du tillhör ett HR-team på 2 personer och därför är det viktigt att du trivs i en roll där samarbete och eget ansvar går hand i hand. Vi ser även att du kan tala och skriva flytande svenska och engelska.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och söker en roll där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med ett växande, familjärt och samtidigt internationellt bolag? Sök nu!

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-16
Pernilla Ek
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra Järnvägsgatan 15, Stockholm