TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-partner till Fryshuset

Vill du vara med och göra skillnad för våra ungdomar? Fryshuset söker nu en erfaren HR-partner med erfarenhet av lön

Brinner du för arbeta med HR frågor och har erfarenhet av lön? Vill du vara en del av ett HR-team där du får möjlighet att vara med och förbättra ungas livssituation?
Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Fryshuset är en organisation med en stark värdegrund som brinner för att förbättra ungas livssituation. Du kommer att få vara med och arbeta i en växande och samhällsengagerad organisation.
Som HR-partner blir du en av de viktiga resurserna inom HR. Vi erbjuder dig ett roligt, självständigt och omväxlande arbete med placering på Fryshuset i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer bland annat att arbeta med:

Du kommer dessutom vara huvudkontaktperson mot leverantören som ansvarar för våra löner.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar på Fryshuset i Stockholm tillsammans med tre andra kollegor. Vi jobbar målstyrt med en genomsnittlig veckoarbetstid på 37,5 timme per vecka. 

Detta är ett vikariat som löper till aug/sept och du kommer bli anställd av Fryshuset. Som anställd på Fryshuset omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har bred kompetens inom HR och erfarenhet av arbete med lön. För att lyckas i rollen kan du arbeta självständigt i ovannämnda arbetsuppgifter. Du är noggrann, strukturerad och har en god kommunikativ förmåga. Du är också social, har lätt för att samarbeta och har ett lösningsinriktat förhållningssätt.

Erfarenhet av att arbetat med löner gärna i AGDA/Visma. Du talar och skriver svenska och är en van datoranvändare. Vi jobbar i flera olika plattformar, exempelvis Oneflow för digitala avtal och ReachMee för rekrytering. Du behärskar också Excel och övriga Officeprogram.

Alla lediga jobb