TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-specialist inom arbetsrätt i Stockholm

Har du lång erfarenhet av HR och arbetsrätt och vill vara med och stötta i en omorganisation hos vår kund i centrala Stockholm?

Just nu söker vi en HR-specialist som är inriktad på förändringsarbete och arbetsrätt till vår kund i centrala Stockholm. Du kommer att stötta organisationen, både chefer och medarbetare, i frågor som gäller HR och arbetsrätt under de förändringar som sker i bolaget.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen erbjuds du möjligheten att använda dina kunskaper och kompetenser inom HR och arbetsrätt, för att bidra till en fortsatt positiv och engagerad arbetsplats. Du kommer att ha många kontaktytor och möjligheter att forma resultatet av förändringsarbetet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR-specialist kommer du att ha en varierande arbetsdag med många interna kontaktytor. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du jobbar ute hos vår kund i centrala Stockholm under hela perioden med start i slutet av november. Du arbetar tätt ihop med verksamhetsledning och projektledare men kommer också att ha nära samarbeten med chefer och medarbetare internt. Rollen är på heltid och kommer pågå ca 6 månader. 

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du har relevant utbildning och erfarenhet av HR och arbetsrätt. Du behöver ha god vana av att förhandla sedan tidigare och kunna driva dina förhandlingar självständigt. Då du är delaktig i en förändringsresa så är det viktigt att du har jobbat nära affären och förstår både de utmaningar och fördelar som uppstår. 

Som person är det viktigt att du är kommunikativ och kan jobba mot både ledning och medarbetare. Du är trygg i ditt ledarskap och har ett coachande förhållningssätt till förändring. Du gillar teamwork och samarbetar gärna över avdelningsgränserna för att nå resultatet. 

Är du ute efter ditt nästa uppdrag inom HR och arbetsrätt där du får stora möjligheter att påverka och säkerställa en god arbetsmiljö i en förändring, då är detta uppdrag för dig! Välkommen med din ansökan. 

Alla lediga jobb