TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-specialist inom lön till offentlig verksamhet

Erfaren inom HR med fokus på lön? Vi söker en HR-konsult inom lönekartläggning till offentlig verksamhet. Är det du? Sök nu!

Vi är nu på jakt efter en HR-specialist med fokus på lönekartläggning och löneöversyn till vår kund inom offentlig verksamhet i Stockholm. Har du god erfarenhet av att jobba med detta område inom HR och är ute efter nytt uppdrag med start omgående? Då kan detta vara något för dig, varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som HR-specialist kommer du få möjlighet att axla en viktig roll med stor möjlighet att stötta och vägleda chefer i organisationen. Du kommer att jobba tätt med dina kollegor i HR-teamet. Förutom detta, kommer du också få utvecklas och utmanas inom ditt yrkesområde genom att sätta tänderna i olika ärenden som rör personalen och organisationen. 

Genom att arbeta som konsult hos TNG får du chansen att jobba hos en av våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig som vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett intressant företag. 

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR-specialist inom lön hos vår kund kommer du att jobba tätt med lönecontrollers och andra medarbetare inom HR/lön. Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta 21 september och pågå t o m mitten av juni 2021. Det finns också möjlighet till förlängning. Tjänsten kommer att vara på 80-100 % - beroende på vad som passar dig och verksamheten bäst.

Vår kund är en offentlig verksamhet och sitter i lokaler söder om Stockholm. På grund av rådande omständigheter kommer det också såklart finnas möjlighet att jobba en del på distans. 

VEM ÄR DU?

Till rollen som HR-specialist söker vi dig som: 

Alla lediga jobb