TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR till vår konsultverksamhet i Göteborg!

Letar du efter ditt nästa drömjobb inom HR? Nu söker vi dig med gedigen erfarenhet som vill jobba i våra spännande HR-uppdrag!

Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder av erfarna HR–generalister/specialister, både för kortare och längre uppdrag. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som tidigare har arbetat brett med HR och nu vill utvecklas i din roll på såväl strategisk som operativ nivå.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom att arbeta som konsult hos TNG får du chansen att jobba hos våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig som vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett intressant företag. Många av våra konsultuppdrag kan leda till direkt anställning hos kund alternativt förlängde konsultuppdrag!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna som HR-generalist kommer att variera baserat på företag och rollkomposition, exempel på vad din roll kommer innefatta är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Därför kan det vara bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av HR-arbete och kan snabbt sätta dig in i nya organisationer. Vi ser även att du har relevant utbildning, exempelvis personalvetarutbildning eller likvärdig.

För att lyckas i rollen har du ett starkt målfokus vilket leder till att du får saker gjorda, samtidigt som du inte är rädd utveckla befintliga rutiner. Du skapar förtroende på alla nivåer inom organisationen och har lätt att få med dig dina kollegor, genom öppen och tydlig kommunikation.

Alla lediga jobb