TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-Business Partner till energiföretag i Göteborg!

Nu har vi ett spännande uppdrag för dig i Göteborg som HR-Business Partner där du får jobba med Employer Branding och Comp & Ben.

Vill jobba med Employer Branding frågor och stärka en arbetsgivares varumärke? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med HR-frågor inom löner, försäkringar och pension? Då är det dig vi söker till vår kund som jobbar inom energibranschen. Här får du chansen att vidareutveckla arbetet med löner och förmåner i organisationen i rollen som HR-Business Partner. Rollen passar dig som vill jobba nära verksamheten och samtidigt driva processer på en strategisk nivå.

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag då urval görs löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på en HR-avdelning på ett internationellt energiföretag där du får möjligheten att jobba både strategiskt samt operativt. I din verksamhetsnära HR-Businessparter roll får du en bred roll inom HR där du själv ansvarar över dina egna processer inom Comp & Ben samt inom Employer Branding. I rollen som HR Business partner får du även stor möjlighet att påverka och vara med att förändra det nuvarande arbete med HR i företaget.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din framtida roll kommer vara att stärka vår kunds varumärke gentemot arbetsmarknaden och internt genom att jobba med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund är ett internationellt energiföretag och du blir en del av en HR-avdelningen på tre personer. Detta är konsultuppdrag som kommer att pågå i 6 månader med möjlighet till förlängning och anställning hos vår kund. Som konsult arbetar du ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Vår kunds kontor ligger nära en busshållplats och är en 20 minuters resväg från Brunnsparken i Göteborg med kollektivtrafiken. För dig som åker bil finns det gott om parkeringsplatser i anslutningen till kontoret.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen så söker vi dig med tidigare erfarenhet av kvalificerat HR-arbetet och driva HR-processer inom följande område: 

Det är meriterande om du har en utbildning inom HR, personalvetenskap eller motsvarande men inget krav. Vidare ser vi gärna att du som söker har erfarenhet av tillverkningsindustrin eller produktion och har kunskap om tillhörande kollektivavtal. 

Vidare så söker vi dig men god kommunikationsförmåga. Ditt ansvarsområde kommer bli att driva igenom processer inom löner, försäkringar, pension och Employer Branding för att sedan förmedla de vidare internt samt externt. Som person tar ansvar för att dina processer genomförs och du är trygg i att förhandla med både fack och leverantörer. Du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska, då företaget verkar internationellt.

Alla lediga jobb