TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till Ahlsell i Malmö

Vill du arbeta nära chefer i en affärsinriktad organisation? Då kan möjligheten som HR Business Partner vara precis det du söker!

Som HR Business Partner hos oss på Ahlsell kommer du arbeta i en strategisk och chefsnära HR-roll. Du kommer arbeta nära våra regionchefer och försäljningschefer i region Syd och region Väst samt division Industri. Du får möjlighet att bli del av ett framgångsrikt företag med en tillitsfull kultur. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en organisation med stort kundfokus och våra ledord och värderingar är ansvar, öppenhet och enkelhet. Vi erbjuder våra medarbetare goda utvecklingsmöjligheter och en bra arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig, möjligheterna att påverka stora och du kan genom din kompetens inom HR utveckla vår verksamhet att nå fortsatta framgångar med våra medarbetare. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett högt tempo och framåtdriv i organisationen.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR Business Partner kommer du att arbeta som generalist inom HR och arbeta nära ledningen i region Syd och region Väst samt division Industri. I din roll kommer du bland annat arbeta med att:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du blir del av ett HR-team bestående av 15 personer, 5 HR Business Partner och 10 personer inom Lön/HR-administration. Du rapporterar till Chef HR och Internkommunikation som ingår i Sveriges ledningsgrupp. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen i region Syd och ledningsgruppen i Väst samt för division Industri.

Då du kommer att arbeta verksamhetsnära förväntas du i rollen ha en närvaro i organisationen. Eftersom du kommer att stötta både region Syd och region Väst, så kan du vara bosatt antingen i Malmö eller Göteborg. Tjänsteresor förekommer till båda regionerna med några dagsresor i månaden. Vissa resor till huvudkontoret i Liljeholmen förekommer också.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig mer flerårig erfarenhet av HR med kunskap inom arbetsrätt, rekrytering, arbetsmiljö, kompetensutveckling och rehab. Du är van att stötta, coacha och ge olika perspektiv till cheferna för att utveckla ledarskapet, affären och verksamheten. Du har en god förhandlingsvana och då vi är en affärsdriven organisation söker vi dig med en ekonomisk förståelse. Du känner dig bekväm med att hålla föredrag och hålla i workshop inför olika grupperingar. I grunden har du en högskoleutbildning inom beteendevetenskap, personal, ekonomi eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och det är även meriterande om du har erfarenhet från en affärsinriktad verksamhet. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Då vi verkar på den nationella marknaden och vi internt kommunicerar på svenska söker vi dig med goda kunskaper i svenska.

Då du kommer att arbeta nära chefer och på ett konsultativt sätt stötta dem i HR-frågor söker vi dig med en god kommunikativ förmåga. Du är trygg i din roll och skapar förtroende och engagemang bland chefer, medarbetare och externa samarbetspartners. Som HR Business Partner kommer du verka i en affärinriktad organisation och vi söker dig med en resultatorienterad förmåga. Då du kommer att vara en aktiv del av de regionala ledningsgrupperna och en division och med ett ansvar att förhandla söker vi dig med en förmåga att påverka.

Alla lediga jobb