TNG
HR Business Partner till Ahlsell i Malmö

HR Business Partner till Ahlsell i Malmö

Vill du arbeta nära chefer i en affärsinriktad organisation? Då kan möjligheten som HR Business Partner vara precis det du söker!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-26
6 v semester 6 v semester
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Angelina Nilsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Vill du arbeta nära chefer i en affärsinriktad organisation? Då kan möjligheten som HR Business Partner vara precis det du söker!

Som HR Business Partner hos oss på Ahlsell kommer du arbeta i en strategisk och chefsnära HR-roll. Du kommer arbeta nära våra regionchefer och försäljningschefer i region Syd och region Väst samt division Industri. Du får möjlighet att bli del av ett framgångsrikt företag med en tillitsfull kultur. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en organisation med stort kundfokus och våra ledord och värderingar är ansvar, öppenhet och enkelhet. Vi erbjuder våra medarbetare goda utvecklingsmöjligheter och en bra arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig, möjligheterna att påverka stora och du kan genom din kompetens inom HR utveckla vår verksamhet att nå fortsatta framgångar med våra medarbetare. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett högt tempo och framåtdriv i organisationen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR Business Partner kommer du att arbeta som generalist inom HR och arbeta nära ledningen i region Syd och region Väst samt division Industri. I din roll kommer du bland annat arbeta med att:

  • Coacha, stötta och utmana chefer i organisationen i HR-frågor, såsom rekrytering, kompetensutveckling, arbetsrätt och arbetsmiljö.
  • Organisationsutveckling och förändringsarbete inklusive förhandlingsansvar.
  • Vara en aktiv del av regionala ledningsgrupper och division industri där du driver HR frågor i enlighet med våra värderingar och affärsidé
  • Driva arbetet med ledarskap, medarbetarengagemang och kultur.
  • Arbeta för att implementera HR rutiner och beslut.
  • Ansvara för HR-processer vid förvärv inom dina regioner.
  • Att arbeta med ett område inom HR som du får ett nationellt ansvar för.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du blir del av ett HR-team bestående av 15 personer, 5 HR Business Partner och 10 personer inom Lön/HR-administration. Du rapporterar till Chef HR och Internkommunikation som ingår i Sveriges ledningsgrupp. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen i region Syd och ledningsgruppen i Väst samt för division Industri.

Då du kommer att arbeta verksamhetsnära förväntas du i rollen ha en närvaro i organisationen. Eftersom du kommer att stötta både region Syd och region Väst, så kan du vara bosatt antingen i Malmö eller Göteborg. Tjänsteresor förekommer till båda regionerna med några dagsresor i månaden. Vissa resor till huvudkontoret i Liljeholmen förekommer också.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig mer flerårig erfarenhet av HR med kunskap inom arbetsrätt, rekrytering, arbetsmiljö, kompetensutveckling och rehab. Du är van att stötta, coacha och ge olika perspektiv till cheferna för att utveckla ledarskapet, affären och verksamheten. Du har en god förhandlingsvana och då vi är en affärsdriven organisation söker vi dig med en ekonomisk förståelse. Du känner dig bekväm med att hålla föredrag och hålla i workshop inför olika grupperingar. I grunden har du en högskoleutbildning inom beteendevetenskap, personal, ekonomi eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och det är även meriterande om du har erfarenhet från en affärsinriktad verksamhet. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Då vi verkar på den nationella marknaden och vi internt kommunicerar på svenska söker vi dig med goda kunskaper i svenska.

Då du kommer att arbeta nära chefer och på ett konsultativt sätt stötta dem i HR-frågor söker vi dig med en god kommunikativ förmåga. Du är trygg i din roll och skapar förtroende och engagemang bland chefer, medarbetare och externa samarbetspartners. Som HR Business Partner kommer du verka i en affärinriktad organisation och vi söker dig med en resultatorienterad förmåga. Då du kommer att vara en aktiv del av de regionala ledningsgrupperna och en division och med ett ansvar att förhandla söker vi dig med en förmåga att påverka.

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, fastighet, industri, verktyg & maskiner samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Ahlsell Sverige
• 3 600 anställda
• 135 butiker och säljkontor runt om i Sverige
• Huvudkontor i Liljeholmen, Stockholm
• Logistikcentrum i Hallsberg
• Grundat 1877

Vi är en Nordisk koncern som omsätter cirka 31 miljarder SEK och vi finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland med cirka 5700 medarbetare totalt.

Ahlsell
Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-26
Angelina Nilsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Höjdrodergatan 28, Malmö