TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

ICA söker verksamhetsutvecklare inom Planning

ICA söker en erfaren verksamhetsutvecklare till deras E-handelslogistikavdelning; verksamhetsstöd, läs mer nedan.

Trivs du att arbeta med förändringsarbete, har du erfarenhet från områden som exempelvis planning/replenishment samt produktionslogistik och projektledning? Då kan tjänsten som verksamhetsutvecklare hos ICA vara något för dig! E-handelslogistiken hos ICA växer och de söker nu en verksamhetsutvecklare som tillsammans med de centrala och lokala organisationerna kan påverka hur kunden handlar mat i framtiden och utveckla en e-handelslogistik i världsklass. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. ICA:s värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. ICA satsar på kompetensutveckling, innovation med interna utbildningar och chefsprogram. Här får du:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar inom ICA E-handel Logistiks verksamhet där du initierar, leder och implementerar effektiva standardlösningar i enlighet med ett LEAN förhållningssätt inom ICAs huvudprocesser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att 

Värt att veta

Din placeringsort spelar mindre roll, men du förväntas vara fysiskt på kontoret i Solna eller på våra enheter Arendal eller Brunna tre dagar i veckan. Du rapporterar till Head of operations development E-commerce som du har en tät dialog med. 

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att trivas och vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med eftergymnasiala studier inom relevant område, såsom industriell produktion, logistik, supply chain eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av projektledning inom industriell produktion, lagerproduktion eller andra delar av varuförsörjningskedjan. Du har även erfarenhet av att driva ständiga förbättringar influerat av LEAN-filosofin. Du är bekväm att kommunicera både på svenska och engelska både i tal och skrift. Erfarenhet från dagligvarubranschen eller E-handelslogistik är meriterande. Eftersom du kommer arbeta och ställa krav mot verksamhetsutveckling IT behöver du kunna gränssnitten mot IT. 

Rollen kräver att du kan skapa och jobba mot tydliga målbilder och därför behöver du vara strukturerad, analytisk och resultatorienterad. Du är flexibel och har förmågan att pendla mellan ett taktiskt, operativt och strategiskt perspektiv. Du gillar att bygga relationer och skapa långsiktigt förtroende.

Alla lediga jobb