TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Incident Manager till stort IT-bolag i Stockholm!

Vi söker en Incident Manager till ett stort IT-bolag i Stockholm. Har du erfarenhet av att utreda incidenter? Sök här!

Har du erfarenhet av Incident Management och är på jakt efter nytt uppdrag med start i augusti? Vi söker en ny medarbetare till ett stort IT-bolag i Stockholm, som kommer att driva incidenter från start till mål i en spindeln-i-nätet roll. Intressant för dig? Läs mer här och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Incident Manager erbjuds du en spännande och varierande roll med stor möjlighet att påverka arbetet, både på kort och lång sikt. Vår kund är ett stort tech-bolag i Stockholm.

Du kommer att formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Incident Manager kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett uppdrag som är hos ett stort IT-bolag, med kontor i norra Stockholm. Start sker i augusti och konsultuppdraget pågår till och med februari, med möjlighet till förlängning eller överrekrytering. 

VEM ÄR DU?

För den här rollen söker vi dig som:

Alla lediga jobb