TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Industrielektriker till Björka Mineral AB

Erfaren industrielektriker sökes till Björka Mineral AB i Glanshammar

Vill du vara en del av ett företag som är världsledande producent av industriella mineraler? Vill du ha goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation och är redo för nya utmaningar? Bra! Då kan detta vara rollen för dig. Till Björka Mineral i Glanshammar söker vi nu en elektriker då vår nuvarande snart ska gå i pension.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som industrielektriker hos Björka Mineral får du arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar. Det är en familjär arbetsplats som präglas av högt i tak. Det finns även goda pendlingsmöjligheter från närliggande orter. Du erbjuds ett varierande arbete i en utvecklande miljö. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt huvudsakliga uppdrag är att utföra akut och planerat underhåll. Du kommer också att arbeta med felsökning och PLC-system. Du arbetar i ett kompetent team med elektriker och mekaniker, men har även daglig kontakt med övrig personal på anläggningen. Vissa tider kommer du däremot att vara ensam elektriker på anläggningen. Arbete förekommer under jord men även ibland på höga höjder. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I Glanshammar finns idag cirka 40 medarbetare. Verksamheten är uppdelad i två delar: gruvdrift samt produktion. Produktion arbetar ovan jord med krossning, malning samt siktning och innehåller runt 400 motordrifter. Företagets huvudmarknader är färg/kemiindustrin och byggnadsindustrin. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som industrielektriker och har arbetat med PLC-system och ritningsläsning. Du är handlingskraftig i ditt arbete, trivs med att arbeta i team och har ett systematiskt arbetssätt. 

Då företaget verkar på en internationell marknad talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Alla lediga jobb