TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Infront i Stockholm söker IT-tekniker

Nu söker Infront i Stockholm en IT-tekniker som vill arbeta brett och vara med på deras tillväxtresa, läs mer och sök redan idag!

Infront fortsätter sin tillväxtresa och behöver nu förstärkning till deras IT avdelning. Infront är en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare och söker nu dig som liksom dem är övertygad om att en personlig relation inte går att kopiera eller ersätta. Som IT-tekniker på Infront blir du en del av ett familjärt företag där du kommer att få arbeta med både hård- och mjukvara samt tidigt få ta mycket ansvar. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas, bland annat kommer du löpande att få ta del av vidareutbildningar. Infront har ett stort kundfokus och i allt dem gör utgår de från deras kärnvärden; Glädje, Engagemang, Ansvar och Ambition. Infront sitter i en fräsch, välkomnande och nyrenoverad lokal i Hammarby Sjöstad nära till både buss och tunnelbana.  

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik
Betald mobil
Betald mobil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER


Du kommer utöver ovanstående arbetsuppgifter ansvara för olika IT-projekt, exempelvis att bygga ett intranät, utvärdera samt implementera nya tjänster. Du kommer också introducera nya medarbetare till utrustning och system genom kortare utbildningspass och sammanställningar av "lathundar" samt FAQ-dokument. 

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer i din roll som IT-tekniker att stötta IT ansvarig och vara placerad i Infronts fräscha lokal i Hammarby Sjöstad. Detta är ett konsultuppdrag på minst 6 månader, start enligt överenskommelse som för rätt person innebär en tillsvidareanställning hos Infront, arbetstiderna är 8-17 måndag till fredag. 

VEM ÄR DU?

Vi söker en nyfiken, självgående och ansvarstagande person med positiv attityd som gärna ställer upp när kollegor behöver hjälp. Du är prestigelös, snabblärd och lösningsorienterad samt angriper problem som uppkommer med både tålamod och flexibilitet. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men ser också för att lyckas i rollen att du:

Meriterande är kunskaper inom Windows Server 2012/2016, Office365, Active Directory, Powershell, Sharepoint, Azure.

Alla lediga jobb