TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sales Engineer till Rohde & Schwarz i Göteborg

Rohde & Schwarz i Göteborg söker ingenjör inom elektronik och telekom. Ett spännande säljjobb för dig som är nyexaminerad!

Här får du som ingenjör utveckla dig inom elektronik och telekom som Rohde & Schwarz nya Sales Engineer. Du som är nyexaminerad ingenjör, New Graduate, med ett Internship eller praktik från branschen kommer att göra skillnad inom Rohde & Schwarz. Du får arbeta på ett innovativt och dynamiskt ingenjörsföretag med nya 5G och IOT teknologier.

Du utgår från ditt kontor i Göteborg och har svenska kunder i en internationell miljö. Rohde & Schwarz Sverige har som målsättning att genom mycket kvalificerad och motiverad personal och högkvalitativa produkter fortsätta att stärka sin position på den svenska marknaden som världsledande inom testlösningar. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får möjlighet att utvecklas inom försäljning av företagets produkter med ett övergripande ansvar för sälj, rådgivning och leverans till dina nya och befintliga kunder. Du kommer att arbeta på vårt Göteborgskontor och därifrån driva och utveckla försäljningen i Västsverige. Vi erbjuder förmåner som bonus, tjänstepension, friskvårdsbidrag samt teamstärkande aktiviteter.

Vi erbjuder dig också:

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Tjänstebil
Tjänstebil
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
6 v semester
6 v semester

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rohde & Schwarz är ett globalt företag, här i Sverige finns vi på tre orter med huvudkontor i södra Stockholm. Du utgår från det lokala kontoret i Göteborg och rapporterar till Sales Director Norden.

Till din hjälp har du applikationsingenjörer, andra försäljningsingenjörer, assistenter och administrativ personal. Det ingår mycket resor och du kommer därför att ha tjänstebil och ett antal resor förläggs årligen till vårt huvudkontor i München.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk förståelse och en ingenjörsutbildning med inriktning elektroteknik. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom branschen, kanske har du gjort ett examensarbete eller ett Internship inom elektronik och testlösningar. Du besitter förmågan och viljan att skapa och utveckla goda och långvariga kundrelationer, viktigt då vår säljcykel är från någon vecka upp till ett år. Du är förtroendeingivande och driven samt kan arbeta disciplinerat och resultatinriktat.

Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är utåtriktad. Du har också ett positivt tankesätt samt behärskar engelska både muntligt och skriftligt då du dagligen ingår i förhandlingar. Rollen innebär mycket resande inom regionen så det är av stor vikt att du är driven, självständig och lösningsorienterad i ditt arbete för att du ska nå dina mål.

Alla lediga jobb