TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare för kommande uppdrag i Örebro län

TNG söker inköpare till våra kunder i Örebro län

Uppdragen inom inköp varierar och styrs av våra kunders behov. Vi har kunder inom flera olika branscher och i varierande storlek och söker därför personer med olika erfarenheter. Vi söker både dig som är nyexaminerad eller som har några års erfarenhet av inköp. Genom att söka denna tjänst öppnar du upp dörrarna för varierande utmaningar.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten som inköpare kan vara både operativ och strategisk, arbetsuppgifterna kan därav variera beroende av kundens behov. Vi har flera kunder med intressanta och utvecklande uppdrag där du ges chansen att skapa kontakter och utvecklas. 

Som konsult via TNG erbjuder vi dig en trygghet med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera namnstarka kunder med utvecklande och spännande uppdrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera men kan exempelvis innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragens omfattning kan komma att variera utifrån kundens önskemål och kan röra sig om både heltid och deltid. Uppdragen skiljer sig även utifrån specifika arbetsuppgifter, bredden av ansvar samt vad rollen innebär. Var därför noga med att specificera din ansökan med vad som intresserar dig i ditt framtida jobb!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom inköp eller likvärdig erfarenhet. Det är även meriterande om du har god vana av något affärssystem. Eftersom inköpare är en roll med många kontaktytor talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. 

Som person är du serviceinriktad och trivs med att skapa kontakt med människor, både internt i organisationen och med företagets externa leverantörer. Du är systematisk i ditt arbetssätt och är duktig på att prioritera och planera ditt eget arbete. Du tar ett stort eget ansvar och kan självständigt lösa problem.  

Alla lediga jobb