TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till uppdrag i Göteborg!

Vill du utvecklas i din roll som inköpare inom industri? Vi på TNG Tech söker nu dig till våra spännande kunder i Göteborg!

Är du inköpare och letar efter nya utmaningar? Vi söker dig för kommande konsultuppdrag inom inköp till Göteborg och närliggande kommuner! TNG Tech arbetar med många spännande företag inom industri där du har chans att bidra med just din kompetens inom inköp och supply chain.

Kanske har du erfarenhet av att jobba internationellt samt i projekt? Skicka in din ansökan idag och berätta för oss om just dina styrkor inom inköp!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som inköpare hos våra kunder får du varierade arbetsuppgifter där du får vara drivande och ansvara för ditt dagliga arbete och kontakten med leverantörer. Du blir en viktig och uppskattad resurs, får möjligheter till utveckling inom din roll samt att få bidra till företagets fortsatta utveckling.

Genom att jobba som konsult hos TNG Tech har du en utmärkt chans att få in en fot på ett intressant företag- kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna som inköpare kan variera beroende på företag och uppdrag, men vanligt förekommande uppgifter är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara anställd av TNG Tech och arbeta ute hos vår kund i Göteborg eller närliggande kommuner. Vi tycker det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Driver du eget? Då kan vi även erbjuda dig att arbeta som underkonsult hos oss. 

VEM ÄR DU?

Vi letar efter dig som har relevant akademisk utbildning eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot inköp eller tidigare har arbetat som inköpare. Det är meriterande om du har jobbat med internationellt inköp. 

Som person trivs du med att arbeta i en omväxlande miljö där tempot emellanåt är högt. Du är kommunikativ, ansvarstagande och ser till att leverera inom ditt ansvarsområde. Utöver detta är du en god förhandlare som tycker att samarbete är viktigt likväl som du trivs med ett självständigt arbete.

Alla lediga jobb