TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare för uppdrag i Örebro

Brinner du för inköp, logistik och materialstyrning? Vill du utvecklas inom inköpsområdet?

TNG Tech ser en ökad efterfrågan av inköpare för uppdrag hos flera kunder inom industrin i och kring Örebro. Söker du din nästa utmaning inom operativt inköp? Vi jobbar just nu med att tillsätta flera spännande uppdrag inom området. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi har flera kunder med intressanta och utvecklande uppdrag där du ges chansen att skapa kontakter och utvecklas. Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet och därmed skapa fler karriärmöjligheter.

Som konsult via TNG Tech erbjuder vi dig en trygghet med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Några av dina dagliga arbetsuppgifter kan vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer börja som konsult och uppdraget börjar snarast möjligt enligt överenskommelse och pågår till att börja med minst 6 månader. Det finns goda möjligheter till anställning hos kund efter uppdragstidens slut.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en utbildning inom inköp, industriell ekonomi eller motsvarande. Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Då tjänsten innebär mycket kontakter såväl nationellt som internationellt talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Som person är systematisk i ditt arbetssätt och duktig på att prioritera och planera ditt eget arbete. Du är analytisk och gör rationella bedömningar. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Alla lediga jobb