TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare inom IT till välkänt bolag i Stockholm

Är du duktig på IT och trivs i rollen som inköpare? Vill du arbeta som inköpare på ett större bolag? Då är detta rollen för dig!

Har du kunskap och vana av att arbeta med inköp inom IT och SaaS-tjänster? Trivs du i roller där du får förhandla avtal och arbeta med ständiga förbättringar? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av ett stort och välkänt bolag i Stockholm, där du kommer att bidra med din kompetens inom inköp och IT. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och planeras pågå fram till och med november 2019. 

Vi på TNG lägger stor vikt vid att våra konsulter ska må bra, vilket bland annat visar sig i att vi har kollektivavtal och erbjuder våra konsulter friskvårdsbidrag samt en engagerad konsultchef.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att hantera flera inköpsprocesser parallellt och dina arbetsuppgifter innebär: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är på heltid med start omgående, som kommer pågå fram till mitten av november 2019. Vår kund har sitt kontor på Kungsholmen i moderna, trevliga lokaler. Du rapporterar till inköpschefen. 

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för denna tjänst bör du ha: 


Du behöver ha goda kommunikativa färdigheter, både i tal och skrift då du kommer att driva förhandlingar självständigt. I rollen förväntas du även att aktivt driva flera parallella inköpsprocesser, vilket ställer krav på flexibilitet och förmågan att kunna prioritera ditt arbete och anpassa efter rådande förutsättningar. En god analytisk förmåga och kreativitet är något du bör besitta för att kunna ta fram alternativa tillvägagångssätt när det behövs, för att uppnå resultat.

Låter det här som ett spännande uppdrag för dig? Skicka in din ansökan! 

Alla lediga jobb