TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare sökes för framtida uppdrag

Är du nyfiken på din nästa utmaning inom inköp? Sök då till våra framtida uppdrag hos någon av våra intressanta kunder i Malmö!

Nu söker vi dig som vill visa dig tillgänglig för våra kommande bemannings- och rekryteringsuppdrag inom inköp, hos någon av våra spännande kunder i Malmö! Då våra kunder verkar inom en mängd olika branscher och uppdragens art varierar söker vi inköpare av varierad erfarenhet. Här är en möjlighet för dig att hitta ditt nästa drömjobb inom Supply Chain, att utvecklas som Inköpare och berika din kunskap inom området.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom att jobba som konsult hos TNG Tech får du chansen att jobba hos en av våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig som vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett intressant företag. Många av våra konsultuppdrag kan leda till direkt anställning hos kund.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på företag, men vanligt förekommande uppgifter är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som Inköpare ansvarar du för det löpande inköpet hos vår kund (det kan gälla en eller flera leverantörer). Rollen innebär ofta att du har många kontaktytor, både internt och externt.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som inköpare har du några års erfarenhet av operativt inköpsarbete och avrop. Du är van vid att arbeta i affärssystem och har även goda kunskaper i Excel. Då våra kunder verkar både inom den nationella och internationella marknaden, har du goda kunskaper i svenska och/eller engelska. Som person söker vi dig som trivs med att arbeta i en omväxlande miljö där tempot emellanåt är högt. Du är kommunikativ, ansvarstagande och ser till att leverera inom ditt ansvarsområde.

Alla lediga jobb