TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till framtida uppdrag i Malmö

Är du nyfiken på din nästa utmaning inom inköp? Vi vill komma i kontakt med dig inför våra kommande uppdrag inom Supply Chain!

Nu söker vi dig som vill visa dig tillgänglig för våra kommande bemannings- och rekryteringsuppdrag inom inköp hos någon av våra spännande kunder i Malmö! Då våra kunder verkar inom en mängd olika branscher och uppdragens art varierar söker vi inköpare av varierad erfarenhet. Här är en möjlighet för dig att hitta ditt nästa drömjobb inom Supply Chain, att utvecklas som inköpare och berika din kunskap inom området.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom att jobba som konsult hos TNG Tech får du chansen att jobba hos en av våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig som vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett intressant företag. Många av våra konsultuppdrag kan leda till direkt anställning hos kund.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på företag, men vanligt förekommande uppgifter är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som Inköpare ansvarar du för det löpande inköpet hos vår kund (det kan gälla en eller flera leverantörer). Rollen innebär ofta att du har många kontaktytor, både internt och externt. 

Som konsult blir du anställd hos oss på TNG, men arbetar på plats ute hos någon av våra kunder. Du har även en dedikerad Konsultchef vid din sida som säkerställer din trivsel och utveckling under din anställning. 

VEM ÄR DU?

Vi vill komma i kontakt med dig som är nyfiken på din nästa utmaning inom inköp! Då uppdragens art varierar söker vi både dig som är nyexaminerad från en relevant utbildning och dig som har flera års erfarenhet inom yrket. Då våra kunder verkar både inom den nationella och internationella marknaden, behöver du ha goda kunskaper i svenska och/eller engelska. Som person söker vi dig som trivs med att arbeta i en omväxlande miljö där tempot emellanåt är högt. Du är kommunikativ, ansvarstagande och ser till att leverera inom ditt ansvarsområde.

Alla lediga jobb