TNG
Inköpare till kemiföretag norr om Göteborg

Inköpare till kemiföretag norr om Göteborg

Vill du utvecklas och ta ett helhetsansvar som inköpare i kemibranschen?

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-18
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sandra Eriksson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Vill du utvecklas och ta ett helhetsansvar som inköpare i kemibranschen?

Vår kund har ca 300 anställda i Sverige och tillhör en global koncern med totalt över 4000 anställda över hela världen. För en tjänst som initialt är ett konsultuppdrag på 1 år söker vi nu dig med erfarenhet av tekniskt inköp. Fungerar uppdraget väl finns stor möjlighet till överrekrytering till kund. Kunden finns i Stenungsund, ca 5 mil norr om Göteborg. Uppdraget ska tillsättas så snart som möjligt, vi tar därför gärna emot din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund i Stenungsund får du möjlighet att jobba på ett företag med familjär stämning; och samtidigt verka i en global koncern. Du får också komma in i en spännande tid med flera stora utvecklingsprojekt i startfas, och där den globala inköpsorganisationen finns centraliserad till kontoret i Stenungsund.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Hantera och driva inköpsprocessen inom din portfölj/ansvarsområde.
  • Hantera leverantörer inklusive att utvärdera och följa upp leverantörskvalitet och prestanda.
  • Stödja avdelningar inom ditt ansvarsområde i inköpsfrågor.
  • Säkerställa effektiv upphandling inom ditt område
  • Daglig intern och extern kommunikation
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Den globala inköpsorganisationen är centraliserad till Sverige och Stenungsund, där du ingår i ett team på totalt tre kompetenta och engagerade inköpare. Trivs du i en miljö präglad av entreprenörsanda, öppenhet och enkelhet kan det här definitivt vara jobbet för dig.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vårt kundföretag. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund och erfarenhet. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom producerande verksamheter, samt har kunskap inom förpackning, transporter och regler enligt SQAS. Har du förståelse för tekniska ritningar, utrustning och dess tillämpning tror vi att du har goda förutsättningar för att lyckas i tjänsten. Som person behöver du vara kommunikativ och en mycket god förhandlare. Du kan lätt anpassa ditt budskap beroende på vem mottagaren är, och är van att prata med såväl den egna produktionsorganisationen såväl som externa parter. Vår kund eftersträvar en öppen atmosfär där allas arbete värderas lika, vi tror därför att du är prestigelös och uppskattar att samarbeta med andra.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-18
Sandra Eriksson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Räkna ut avståndet till jobbet

United Spaces, Östra Hamngatan 16