TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till kommande uppdrag i Örebroregionen

Vi på TNG söker en inköpare för kommande uppdrag till kund i Örebro län.

På TNG har vi ofta nya spännande uppdrag inom inköp som snabbt blir tillsatta, nu har du dock chansen att ligga steget före. Uppdragen kan vara i form av: inköpsassistent, operativ inköpare, strategisk inköpare, bara för att nämna några.

Låter något av detta intressant? Då kan du vara den vi söker!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir uthyrd till vår kund där du får möjlighet att arbeta som inköpare i en bred roll med uppgifter inom både inköp, administration och produktionsplanering på ett framgångsrikt företag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta bland annat:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragen kan skilja sig åt gällande längd och omfattning. Vi söker därför dig som både vill jobba heltid och dig som vill jobba deltid. Som Inköpare kommer du själv eller med andra vara en objektiv part i verksamheten. Det är alltid meriterande med ytterligare språkkunskaper.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet inom inköp, produktionsplanering eller liknande arbetsuppgifter. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har erfarenhet av arbete i något affärssystem.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är flexibel och systematisk i ditt arbetssätt samt är duktig på att prioritera och planera ditt eget arbete.

 

Alla lediga jobb