TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare / upphandlingsansvarig – Nordiska museet

Stiftelsen Nordiska museet söker en senior inköpare med erfarenhet av LOU upphandlingar

Har du erfarenhet av strategiskt och operativt inköp och trivs i en bred roll? Stiftelsen Nordiska museet söker just nu en inköpare med erfarenhet av upphandlingsarbete och är kunnig inom lagen om offentlig upphandling, LOU. Du får möjlighet att bygga upp, påverka och driva stiftelsens inköpsfunktion inom operativt och strategiskt inköp.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Stiftelsen Nordiska museets verksamhet är bred och komplex, museet är idag Sveriges största kulturhistoriska museum. Utöver den stora museibyggnaden på Djurgården äger stiftelsen flera kulturhistoriska miljöer på skilda håll i landet. Vi erbjuder dig en utåtriktad och självständig roll i en verksamhet som präglas av mångfald och jämställdhet. Välkommen till en arbetsplats med tydliga mål och riktlinjer, där medarbetarna erbjuds arbetsglädje och möjlighet till utveckling.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ansvara för verksamhetens rutiner för inköp och därmed arbeta för att optimera strukturer, processer och rutiner. Genom att utbilda i frågor som rör upphandling, avrop och inköp bidrar du till att utveckla och effektivisera inköpsprocessen för att skapa ett kostnadseffektiv och gemensamt arbetssätt för hela verksamheten. Du arbetar tätt tillsammans med chefer över hela organisationen.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då vår verksamhet har en geografisk spridning innebär rollen nära samverkan med enheter och leverantörer på olika platser i landet. Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering på Nordiska museet på Djurgården. Du kommer att ingå i ett team bestående av specialister inom ekonomi och HR och du kommer att rapportera till Ekonomichefen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet av strategiskt- och operativt inköp. Du har mycket goda kunskaper om gällande regler i LOU samt övriga tillämpliga bestämmelser och praxis på området samt anbudsprocesser enligt LOU. Kunskaper inom lagen om offentlig upphandling är ett krav då Stiftelsen Nordiska Museet lyder under LOU-lagen, trots att det inte är en statlig verksamhet. Bakgrund inom byggtekniska området  och/eller mark är meriterande. Du är en god förhandlare med intresse, förmåga och vana att tänka och agera affärsmässigt i alla sammanhang. 

Vi söker dig som har starkt utpräglat affärssinne och är resultatorienterad. Du är duktig på att analysera och dra slutsatser för att göra korrekta avvägningar och beslut. Du behöver vara noggrann, självständig och kan planera arbetet på ett effektivt sätt. Du har en god förmåga att se och förstå helheten men kan samtidigt fokusera på detaljerna. Du tycker om att skapa goda relationer med medarbetare, kunder/leverantörer och är både hänsynstagande och pedagogisk. 

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Alla lediga jobb