TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpsadministratör till marinföretag i Göteborg

Är du en ansvarstagande person som gillar problemlösning? Nu söker vi en inköpsadministratör för sommarjobb i Göteborg!

Söker du efter sommarjobb där du får bidra med ansvar och problemlösning? Vill du jobba på ett internationellt företag som värnar om hållbarhet och miljö? Nu söker vi en inköpsadministratör för sommarjobb till marinföretag i Göteborg. I rollen som inköpsadministratör får du en viktig roll under sommaren där du stöttar inköpsavdelningen och jobbar nära logistiker samt inköpare. Samtidigt som du har kontakt med leverantörer världen över. Låter detta intressant för dig? Skicka in din ansökan redan idag då tilltänkt start är i juni!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett sommarjobb som inköpsadministratör där du arbetar orderadministration i nära samarbete med inköpare och logistiker samt omfattande externa kontakter med leverantörer över hela världen. Du får därmed en viktig roll i att stötta upp inköpsavdelningen över sommaren.

Vidare erbjuds du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Behovet för sommarjobbet är början av juni till slutet på augusti och vi ser att du kan jobba hela perioden. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. 

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning eller har erfarenhet av en liknande roll inom inköp. Du är har en god kommunikativ förmåga och uppskattar problemlösning i arbetet. Som person är du noggrann, strukturerad och fokuserad med ett stort engagemang för ditt arbete. Du har en god IT-vana och god erfarenhet av MS Office, framförallt i Excel då stor del av arbetet görs just i Excel. 

Vidare ser vi att du gillar att jobba i högt tempo och klarar av att hantera flera uppgifter samtidigt. Då företaget jobbar internationellt ser vi att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i både tal samt skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av marinindustrin men inget krav. 

Alla lediga jobb